Toiduuudised
8. jaanuar 2018, 11:00

COOP KOKAKOOL | Vürtsikas ja kreemine porgandi, nuikapsa ja lillkapsa püreesupp

Tasuta kojuvedu*

Kõik vajalikud koostisosad saad mugavalt   paari klikiga koju tellida Coopi e-poest.

*Kohaletoimetamine Tallinnas ja Harjumaal. Kontrolli, kas teenindame Sinu aadressi.

Särtsakas maitsepomm neile, kes on krehvtisema kraami sõbrad. Köögiviljade trio – porgand, nuikapsas ja lillkapsas – annab kokku mõnusalt kreemise ja küllusliku supi.

Vaja läheb (kogused on mõeldud kahele):

  • hakitud porru valge osa 5 cm
  • punase karri pasta 1 tl
  • tükeldatud porgand 250 g
  • tükeldatud lillkapsas 250 g
  • tükeldatud nuikapsas 100 g
  • purustatud küüslauguküüs 1 tk
  • köögiviljapuljong 0,5 l
  • kookoskoor 100 g
  • oliiviõli, sool must, pipar
  • serveerimiseks ürdid, tšillihelbed vms

1. Kuumuta potis keskmisel kuumusel õli. Lisa hakitud porru ja hauta mõned minutid, kuni porru on klaasjas. Lisa karripasta ning kuumuta läb. Järgmisena lisa porgand, lillkapsas ja nuikapsas. Kuumuta õlis läbi ja lisa siis küüslauk ning puljong.

2. Keeda, kuni köögiviljad on pehmed – 15–20 minutit. Lisa kookoskoor. Püreesta ja maitsesta lõplikult. Serveerides pane meelepäraseid lisandeid.

Nipid ja soovitused:

Nuikapsast lõika suppi valmistades kohe rohkem lahti. Seda on mõnus ka niisama toorelt krõbistada, seni kuni supp alles pliidil podiseb.

Valmistusaeg 20-40 min

Retsepti allikas: Toidutare