Toiduuudised
2. jaanuar 2018, 11:00

COOP KOKAKOOL | Omletirull

Tasuta kojuvedu*

Kõik vajalikud koostisosad saad mugavalt   paari klikiga koju tellida Coopi e-poest.

*Kohaletoimetamine Tallinnas ja Harjumaal. Kontrolli, kas teenindame Sinu aadressi.

Vaja läheb:

Tuunikala täidisega

  • muna 6 tk
  • piim 5 dl
  • nisujahu 1 dl
  • suur sibul 1 tk
  • küüslauk 1 küüs
  • tomat 2 tk
  • tomatipüree 3 spl
  • rõõsk koor 10% 0,5 dl
  • sool, valge ja sidrunipipar, tüümian
  • peale riivjuustu
  • tuunikala (200 g) 1 purk

Singitäidisega

  • suur sibul 3 tk
  • paprika 1 tk
  • õli või margariin 2 spl
  • suitsusingikuubikud 150 g
  • piim, rõõsk- või hapukoor 1 dl
  • sinep 1 spl
  • riivjuust 2 dl
  • must pipar 1 ml
  • tüümian 1 ml

Tuunikala täidisega

1. Pane ahi kuumenema 200°C-ni ja vooderda küpsetusplaat korralikult küpsetuspaberiga.

2. Löö munad kergelt vahtu. Lisa piim, nisujahu ja sool.

3. Vala segu küpsetusplaadile ning küpseta umbes 30 minutit.

4. Sega potis tuunikala, kooritud ja peenestatud sibul ning küüslauk, kääridega katkilõigatud tomatid, rõõsk koor ja maitseained. Lase segu keema.

5. Kata omlett täidisega ja keera rulli. Raputa rulli peale riivjuustu.

6. Kuumuta rulli ahjus 250°C juures või grillahjus niipalju, et riivjuust sulab.

7. Omletirulli võib ka enne üleküpsetamist lõigata paksudeks tükkideks.

Singitäidisega

1. Täidise jaoks koori ja haki sibul.

2. Puhasta paprika seemnetest ning lõika hästi väikesteks kuubikuteks.

3. Lase sibul ja paprika pannil kuumas rasvas keema.

4. Lisa singikuubikud, piim, rõõsk koor või hapukoor, sinep, riivjuust ja maitseained.

5. Sega, kuni juust on sulanud.

Nipid ja soovitused: 

Paku omletirulli juurde näiteks hiina kapsast ja kurgist tehtud salatit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

Valmistusaeg 40-60 min

Retsepti allikas: Toidutare