Toiduuudised

Seda, kas saiakesi koolipuhvetites müüakse või ei, otsustab tulevikus koolidirektor (3)

LISA KOMMENTAAR

vanaema15. detsember 2017, 13:35
Postimehes tsiteeriti Eha Nurka nii: "Kui lapsed on lisaks koolilõunale söönud magusat, ei tohikski nad sel päeval hiljem enam midagi süüa."
Kangesti tahaks teada, kas ta nii ütleski. Sest see on küll jama.
Einoh15. detsember 2017, 05:33
täitsa huumor, keelame aga ära. Ja mida te siis asemele puhvetis pakute TAI taibud? Nende Eesti Einete ja Dussmani laadsete termose toit on niigi lahja, et kasvav organism peab vahepeal kütet juurde saama, muidu õhtuse kodusöögini vastu ei pea. Keelate puhvetis saiad ära, aga lapse kooliteel koju on iga nurga peal kas kohvik või kauplus ja siis näljaga ostetakse sealt juba rohkem.
Ikka minnakse kergema vastupanu teed, selle asemel, et tühje nn uuringuid teha, võtke Potissepa firmaga kondakti ja mõelge ühiselt kuidas levivad nt kasvuhormoonid sealihast inimese toidulauale?
Miks peab kalakasvanduses üldse kalu värvima/kaladele söödetakse sisse värvainet, et oleks isuäratav kaubanduslik välimus.
Praegu on toiduained enam-vähem kõik rikutud, vs mürgitatud, E-sid täis tuubitud, kõnnime ringi nagu Mendelejevi tabelid.
Järelvalve tootjate isetegevuse üle on suur null ja pole tähtis kas ostad selle toidupommi puhvetist või kodumaja keldripoest.
ja mida siis14. detsember 2017, 17:25
praeguseni pakuti . . . (???