Ühte rulli mahub kokku kõik hea!Foto: Laura Strandberg
Toiduuudised
14. märts 2019, 14:18

Õhtusöögiidee: liharull spinati ja juustuga

Veisehakkliha Cheddari ja šampinjonidega on klassikaliselt hea kooslus. Juustune liharull külmal õhtul teeb pere näod kindlasti rõõmsaks!

Sul on vaja:
80 g šampinjone
suur peotäis spinatit
2 küüslauguküünt
400 g veisehakkliha
50 g riivsaia
200 g Cheddari juustu
5–6 peekoniviilu
2 sl võid praadimiseks
soola ja pipart

Tee nii:

1. Viiluta šampinjonid ja pese spinat. Haki küüslauk peeneks.
2. Sega liha hakitud küüslaugu ja riivsaiaga ning maitsesta soola ja pipraga.
3. Pruunista šampinjone veidi kuumas võis, kuid ole ettevaatlik, et või kärssama ei läheks.
4. Kata ahjupann fooliumiga ja määri pannipõhjale hakklihasegu. Laota sellele spinat, Cheddar ja šampinjonid ning rulli tainas fooliumi abil kokku. Tõsta rull hetkeks fooliumilt ära.
5. Kata foolium peekoniviiludega ja aseta neile panni ühte otsa liharull. Rulli peekoniviilud lihale.
6. Mässi liharull fooliumisse ja küpseta 180kraadises ahjus 30 minutit. Eemalda foolium ja küpseta rulli veel 30 minutit.