"Selles, et paljud taimetoitlased lihaga sarnanevaid roogi himustavad, pole midagi kummalist. Inimesed igatsevad liha tekstuuri," ütleb Mikk Mägi Vegan Restoranist V. Foto: Robin Roots
Maarit Stepanov 11. november 2017 00:01
Kui kümmekond aastat tagasi tekitasid sõnad „taimetoitlane“ või „vegan“ veel võõristust, siis viimastel aastatel on hoogsalt suurenenud nende inimeste hulk, kes kirjeldavad end just nende sõnade abil. Mida nad siis ikkagi söövad?

Kui kümmekond aastat tagasi tekitasid sõnad „taimetoitlane“ või „vegan“ veel võõristust, siis viimastel aastatel on hoogsalt suurenenud nende inimeste hulk, kes kirjeldavad end just nende sõnade abil. Mida nad siis ikkagi söövad?

 Toidulaud on kõige igavam külg, millest veganluse puhul rääkida, arvab Eesti Vegan Seltsi arendusjuht Kadri Sikk.  

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon