Toiduuudised

Lisatud video! Erinevused hinnasildil kajastuvad pärast keetmist ka kausis

VIDEO | MAKARONID: Kas kallimad sarvekesed on paremad kui odavamad? (15)

LISA KOMMENTAAR

naine30. oktoober 2017, 06:56
Sööge talunikelt ostetud kartulit!
Eestlane29. oktoober 2017, 19:34
Miks jäi tulemata minu kommentaar kui kirjutasin miks eestlased kasutavad neegri keeles pasta.
Vahet pole29. oktoober 2017, 17:34
olgu makaron või makaroon,
ma söön hoopis nuudleid!
odava29. oktoober 2017, 16:47
makaroni eeb paremaks kui kuumutada kuivalt pannil
29. oktoober 2017, 20:25
Kuumutada kuivalt siis enne või pärast keetmist? Ma olen ikka õliga üle praadinud tiba vähe keedetud makaronid, sibulat juurde jmt.
yy29. oktoober 2017, 07:36
eks sellega on nii, nagu su rahakott on. Kellel raha laialt, see ei pea hindu vaatama.
Aga kas peab uhkust taga ajama, kõik ära sööma, mis sul rahakotis on? Õigem on ennast harida toidu valmistamise ja serveerimise nippides.
29. oktoober 2017, 20:29
Rahakad vaatavad kõige rohkem hindu, muidu ei oleks nad rahakad. Soodad ei vaata, ostavad ükskõik kust mistahes hinnaga.
On siis28. oktoober 2017, 22:56
29. oktoober 2017, 20:31
Tooraine kvaliteet teebki vahe sisse, tuleb erinevalt valmistada. Kui oskad siis saad mõlemast söönuks, kui ei oska kiru seda kes ostis.
aga kui muuks raha ei ole? Kui palju lapsi ei saa sedagi.28. oktoober 2017, 17:59
aga28. oktoober 2017, 17:04
et kas 21. sajandil on veel inimesi, kes poemakaroni söövad?
Muigega28. oktoober 2017, 18:48
Kas sa mõistet 'pood'/'kauplus' ikka tead?
Makarone28. oktoober 2017, 22:58
Müüdi viimati vist nõukaajal.
vahe29. oktoober 2017, 07:49
on selles, kas kasutada vene või itaalia päritolu nime. Makaron on ikka makaron, kuigi valik on suurenenud ja ka hea kvaliteediga tooteid müügil palju.
Eestlane29. oktoober 2017, 10:18
on üks paras ahv kes ahvib kõik teistelt maha.