Toiduuudised

Kannatust: liiga kõrgel kuumusel küpsetades lähevad koogid metsa

Pühapäevane pannkoogihommik  (1)

Kersti Eero, 21. oktoober 2017, 00:01
Foto: Ragne Värk

„Pannkoogihommikud tähendavad pere ühist aega katta laud, teha pannkooke ning neid siis kuhugi kiirustamata nautida,“ ütleb toidublogija Ragne Värk. Tal ilmus äsja raamat  “Pannkoogisahver ehk jalutuskäik mummulisse pannkoogimaailma“. 

„Märkan üha tihedamini, et eestlastel on traditsiooniks kujunemas pühapäevahommikud pannkookide seltsis koos isetehtud hoidiste või teiste lisanditega,“ ütleb Ragne. „Ka meie peres on see nii, kuid peale pühapäevahommikute on pannkookide päralt ka laupäevahommikud. Aga kui pühapäeval teeme alati ülepannikooke, siis laupäeval küpsetame vastavalt soovile." 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

20. jaanuar 2018, 00:01
Pirukameistri peavalu: millist jahu kasutada ja millist vormi eelistada
4. oktoober 2017, 10:52
Kuidas teha okonomiyakit ehk jaapani kapsapannkooki?
1. aprill 2017, 04:00
Tatrajahu lisab küpsetistele kergelt pähklist mekki
18. märts 2017, 04:00
Retseptid: kõige sagedamini otsib eestlane pastaroogi ja pannkooke