Toiduuudised

Kannatust: liiga kõrgel kuumusel küpsetades lähevad koogid metsa

Pühapäevane pannkoogihommik  (1)

Kersti Eero, 21. oktoober 2017 00:01
Foto: Ragne Värk

„Pannkoogihommikud tähendavad pere ühist aega katta laud, teha pannkooke ning neid siis kuhugi kiirustamata nautida,“ ütleb toidublogija Ragne Värk. Tal ilmus äsja raamat  “Pannkoogisahver ehk jalutuskäik mummulisse pannkoogimaailma“. 

„Märkan üha tihedamini, et eestlastel on traditsiooniks kujunemas pühapäevahommikud pannkookide seltsis koos isetehtud hoidiste või teiste lisanditega,“ ütleb Ragne. „Ka meie peres on see nii, kuid peale pühapäevahommikute on pannkookide päralt ka laupäevahommikud. Aga kui pühapäeval teeme alati ülepannikooke, siis laupäeval küpsetame vastavalt soovile." 

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

20.01.2018
Pirukameistri peavalu: millist jahu kasutada ja millist vormi eelistada
04.10.2017
Kuidas teha okonomiyakit ehk jaapani kapsapannkooki?
01.04.2017
Tatrajahu lisab küpsetistele kergelt pähklist mekki
18.03.2017
Retseptid: kõige sagedamini otsib eestlane pastaroogi ja pannkooke