Kõik vajalikud koostisosad saad mugavalt paari klikiga koju tellida Coopi e-poest. |
Vaja läheb (kogused on mõeldud kahele):
Tainas
- presspärm 5 g
- vesi 0,5 dl
- oliiviõli 0,4 spl
- sool 0,1 tl
- nisujahu 1,2-7 dl
Kate
- kanafilee (marinaadis) 0,4-3 tk
- oliiviõli 0,2 spl
- Hot & Sweet toidukaste 0,2 purki
- punane sibul 0,2 tk
- paprika (punane ja kollane) 0,4 tk
- ananassikonserv 0,2 purki
- pune (kuivatatud) 0,2 tl
- riivjuust 0,8 dl
1. Sega pärm leige veega kuni lahustumiseni.
2. Lisa õli, sool ja jahu.
3. Sega ühtlaseks tainaks, kata köögirätikuga ja jäta 30-40 minutiks sooja kohta kerkima.
4. Katte tegemiseks lõika sibul õhukesteks sektoriteks ja paprikad ribadeks.
5. Nõruta ananassikonserv.
6. Kuumuta pann ja küpseta kuubikuteks lõigatud kanafileesid 5 minutit või kuni need on läbi küpsenud.
7. Kuumuta ahi 225 kraadini.
8. Rulli tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
9. Määri peale kaste. Laota peale sibul, ananass, paprikad ja kana.
10. Raputa üle pune ja juustuga.
11. Lase veel 10 minutit kerkida. Küpseta 15 minutit.
Nipid ja soovitused:
Serveerimisel kaunista värske hakitud punega.
Valmistusaeg üle 60 min
Retsepti allikas: Toidutare
Kommentaarid