Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
KEEDA ISE: Parim pudrumeister õpetab tuttavast kraamist keelt allaviivat putru keetma
(3)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(3)
värskemad
parimad
vanimad
Oeh
14. oktoober 2017, 23:59
Mis seal maitsvat siis on? Krõpsusid närida küll hommikul kell 7 ei sooviks
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
3
ann
14. oktoober 2017, 22:00
Kui kirvesupi keetmisel tublisti liha panna, saab ka väga hea supi.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
3
tohmu
14. oktoober 2017, 20:05
Milleks niimoodi taldrikut üldse määrida?
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
2
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (3)