Rõõmusta end hallil päeval ja valmista lihtne šokolaadikook tšilliga
Sul on vaja:
300 + 100 g šokolaadi
6 muna
2 cm jupp tšillit
marju
Tee nii:
1. Sulata 300 g šokolaadi veevannil või mikrolaineahjus.
2. Eralda munakollased ja valged. Vahusta muna valged tugevaks vahuks.
3. Sega munakollased koos peeneks hakitud tšilliga sulatatud šokolaadi sisse ja sega segu kergelt munavalgevahu sisse. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi.
4. Küpseta beseed 170kraadises ahjus umbes 25 minutit või kuni tainas on seest veel veidi niiske, kuid pealt juba krõbe.
5. Sulata 100 g šokolaadi.
6. Lõika koogipõhi kuueks tordiviiluks. Aseta kaks viilu koogitaldrikule ja jaga nende vahel pool šokolaadist. Aseta peale teine beseekiht ja määri neile järele jäänud šokolaad. Kata šokolaad viimaste beseeviiludega ja tõsta koogi kõrvale meelepäraseid marju! Naudi küpsetist kohe.
Hea teada!
Valmista koogipõhjad juba eelmisel päeval. Nii jääb söömispäevaks vaid šokolaadi sulatamise ja kihtide ladumise vaev.