Toiduuudised

Kaheksa toitu, mis aitavad liigõgimisele piiri panna (5)

LISA KOMMENTAAR

G2. oktoober 2017, 11:47
Mis ajast on võimalik toiduga toitumist vähendada, eriti sellisega mis isu peaks tõstma??? Toitumisalane probleem asub otse peas!!!
... alati me kõike ei tea...!2. oktoober 2017, 11:40
Sügisene taimesupp ajab kohe kindlasti lisasöögiisu peale. Ehk lusikatäis jogurtit supisisse tekitab täiskõhutunde. Avokaado, kindlasti küps, aitab seedimise kulgemisele tõhusalt kaasa, nii et lihatoitude juurde sobib. Ananass söögi enne sööki aitab seedida tõhusamalt - sobib enne ohtrat jõulusööki. Sama teeb ka papaia. Alati, kui rammusat lihatoitu sööte, võtke peale kas lusikatäis pohli või värske granaatõun, selleseemnetest pressitud mahla - aitab lahustada veresoontesse ladestunud rasvakorke, seega on seletatav miks granaatõun on pika eluea sümbol.
Peab mainima, et alates oktoobrikuu keskpaigast lahkub planeet Jupiter Kaalude sodiaagimärgist, kus selle mõju oli külluslikkuse andmine ja liialdamine, sealhulgas ka toiduga, eriti magusa toiduga, ning nüüd asub see Jupiter Skorpioni sodiaagi sektorisse ja see on hea, nagu astroloogid väidavad, mürkidest vabanemiseks ja kaalukaotuseks. Sellel ajal on teil selleks rohkem huvi ja ka tahtejõudu. Aga kuna Jupiter on liialduste planeet, siis pidage mõistlikult piiri! Kuna Jupiter teeb ka mingil ajal harmoonilise seisu Neptuunile, siis sellel ajal on lausa isoleerimine ennast liigsest toidust ja ka vedelikust üsna edukas ettevõtmine, mis peaks kulgema lausa loomulikult.
Kilo kaloreid2. oktoober 2017, 11:37
Alates tänasest hakkan igas kommis nõudma vahetegemist KALORIL ja KILOKALORIL. Õppige see asi palun ära sest vahe on 1000 kordne!
G2. oktoober 2017, 11:45
Kuhu jäi tonn, ma nõuaks seda!
ants2. oktoober 2017, 10:40
Ma ise tean , mida ma söön