Tiina Kuuler, Veinivilla 11. september 2022 14:07
Eestlased on olnud tulenevalt saksa kultuuri lähedusest rohkem õlle- kui veinitegijad, kuid  õunavein oli siiski meie aladel tuntud juba keskajal. Lihtrahvas hakkas kodudes rohkem puuvilja- ja marjaveine tegema pärast pärisorjuse kaotamist ja talude päriseksostmist 19. sajandi keskel, sest siis tekkis neil võimalus ise puuvilju ja marju kasvatada.

Kuidas aga teha koduveini? Tiina Kuuler Veinivillast õpetab.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99