Kui te ei viitsi midagi ise uurida siis loomulikult ei tea mida uskuda. Võtke ükskord ometi ja uurige ise toiduainete koostiseid. Ei öelda muidu, et hankige materjalid, lugege ja töötage see oma peaga läbi! Siinsed kommentaarid on täis teadmatust ja rumalaid nõuandeid. Võid ja piima on sajandeid söödud ja joodud nüüd aga ei kõlbavat see kusagile!? Uskumatu rumalus!
Kulla tark. Nimi, või, ei tähenda veel seda, et ta on igalpool ühtmoodi tehtud. Nimi, auto, võib tähendada kas zaporozetsit, või Ferrarit. Sõidavad mõlemad, aga kas on nad ka head.
Ja sina tahad õelda, et margariin on ferrari!? Margariini looduses ei eksisteri, see on homogeniseeritud rasvaine ja seega ainevahetuse seisukohast kõlbamatu toiduaine
Päris mitu asja, mille üle arutada.16. september 2017, 12:29
Meedias paanika, et Euroopas koort ei jätku, seega võid pole saada. Millegipärast on see paanika ainult Eestis. Mujalt pole mingit nurinat kuuldud. Teine: Väidetakse, et võid on küll saadaval, riiulid täis. Küsiksin siis, millise hinnaga, võrreldes naaberriikidega? Kui veel viriseda: Milline või on ehtne või, mida praegu müügilettidelt saada? Olen kokkadelt kuulnud, et alates 84%, saab alles toitu valimistada. Kust kokad siis võid saavad, et tipprestoranides toitu valmistada? Ise tean, et sellest rõõsast koorest (35%), mis letilt saada, õiget võid ei saagi. Aga aitab virisemisest. Just tulin poest, nimega "Citimarket", kus "Valio" või kilohind 4.80 EUR. "Citi" aga pole mitte kõige odavam poekett Soomes. Aga ikkagi: Millegipärast pole Soomes ei TV uudistes, ega lehtedes, juttu mingist võikriisist. Miks Nii? Sest "Meil on Eesti ja Eestis käibki nii"! Seda lauset olen ma Eestis käies sageli kuulnud. Head võinautimist!
Olen korduvalt maininud Merevaik leiva katteks on väga hea ja tunduvalt odavam. Aga Õhtuleht võiks teha hoopis või teste. Kas või on ikka või. Ma soojendasin mikrolaine ahjus kartuliputru ja panin enne Eesti Taluvõi tüki peale. Peale 2 minutit soojendamist oli puder hea soe, aga või tükk veel täitsa terve. Enam ei ostnud seda toodet.
Taluvõi ei olegi ju või, taluvõi on ainult osaliselt või. Antud kirjelduse puhul aga pole aeglases sulamises süüdi mitte või, vaid mikrolaineahju eripära.
Eestis on aga hetkel käimas võihinna tõusu tõttu paanika. Ajalehed on võipropagandat täis, justkui jääks selle tissipiima kontsentreeritud rasvata meie elu seisma. Võin omast kogemusest kinnitada, et ei jää. Võid ei tarbinud ma juba aastaid enne veganlust. Ja piimatööstuse tagamaid teades, ei ole ma seda ka iial kahetsenud ega sellest (või mõnest muust piimatootest) puudust tundnud. Vastupidiselt Suurbritanniale, Eesti meedia piima tarbimise eetilisusest ei räägi ning loomade ekspluateerimist küsimuse alla ei sea. Meedia teeb piimatööstuse eest meil kogu propaganda ära ning aitab neil nii täitsa vabatahtlikult reklaamikuludelt raha kokku hoida. Nii palju siis objektiivsusest … Loe edasi: https://veganipaevaraamat.com/2017/09/15/voipaanika-eestis-ja-piimapaanika-inglismaal/
Kullakene, oled kuulnud, kuidas lehmad ammuvad õhtuti aasal ja ootavad lüpsi? Vaat mina olen. Jutt, et lüpsmine on lehma piinamine on jura. Mina näiteks kuulen kurgi karjatust, kui teda varrelt ära kaksatakse
Ja sina keskonda ei ekspluateeri või?! Mulla erosioonist oled ju midagi kuulnud, ja väetimisest (mitte lehmakaga), ja kahjurite vastu pritsimisest (mesilaste surmast, ma loodan, oled midagi kuulnud), ja vihmametsade raiumisest (ehk kohaliku loomastiku hävitamisest) ja õlipalmidega, banaanipuudega asendamisest. Sina oma ninaotsast kaugemale ei näe, kinniside on see sinu taimetoitlus, mis teeb keskonna vastu pimedaks.
Üheksakümnendatel räägiti kui halb või on ja rammus koor ja isegi lehmapiim,kõik sõid keijusid-ramasid.Nüüd jutt jälle vastupidine,see toiduteema tuleks ära lõpetada,kes tahab sööb võid ja kes tahab sööb midagi muud,täpselt nii nagu isu ja raha on.
Normaalsoolases Keijus olev Oomega 3 hoopiski puhastab veresooni. Ja muide - viimased 20 aastat on räägitud sellest, et võis olevad küllastunud rasvhapped ummistavad veresooni, kuid nüüd äkki muutus jutt vastupidiseks. Kuidas see on võimalik?
Sest kõik, millega annab äri teha, on kasulik . Ja see, mille ostmiseks tavainimestel raha ei kipu jaguma , kahjulik .Peaasi et raha tuleb . Sellepärast kirjutavadki ajakirjanikud täna nii ja homme teisiti.
Meie pere kasutab võid ainult vastavate toitude küpsetamisel. Pole mõtet rannet väänata, et külmkapst võetud võid leivale määrida. Määrdemargariin on selleks tegevuseks parem ja ei jää maitselt võile alla.
Mingi margariin ei asenda võid vanemad inimesed ikka ostavad võid nooremad õgivad margariini ja 40 seltt on igasugu haigusi täis16. september 2017, 09:51
Tee korralik võileib ehtsa võiga pane viil head vorsti vôi sinki sôó aeglaseltt joo kvaliteetsed leht teed peale ja mingi margariin ei asenda võid
ma sõin viimati võid kunagi nõuka ajal, nüüd söön tavaliselt voimixi ja arsti juures pole käinud aastakümneid, kui välja arvata arstlikud komisjonid juhiloa pärast.
Pane viil HEAD VORSTI... Päris korras vist siiski pole üleval? Sinusuguste jaoks ongi see paanika tekitatud. Võid on lademetes poes, ükskõik millises poes käinud linnas olen.
nii tühi et meie kolmes poes polnud üldse grossi rimi mahima oli mingit huvitavat margariini mountain vist usa seal tehakse smith & wessoni relvaõlist seda
Tubli või söömine .kui kasutad küll praadimiseks ,16. september 2017, 09:36
küpsetamiseks ja leivale - saiale ja kui panna leivale ,nagu vanasti öeldi, nii et ikka võivari on seinal ... ,siis see kasvatab ainult kehakaalu ja tagumikku , nii see on ,läbielatud aeg ja nüüd kasutan juba aasta ainult võimaitselist margariini ja kas tead ,elan veel ja päris normaalselt .
ÕIGE MEES see kl.06.15 ! Ilmselt olid sel ajal Ungari-peki kallal...?Õige mees räägib Ungari peki sööma-ajale vahele õiget ja ainult õiget juttu ! Ungari pekk ja kuum tee aga pekk peab ilmtingimata olema toasoe, mitte külmkapist...! Head isu ja hüva maitset !!!
KOMMENTAARID (51)