Toiduuudised

Kallim kilohind ei taga veel paremat maitset

Kuidas margariinid žüriile maitsesid? (51)

LISA KOMMENTAAR

Liisu 16. september 2017 21:21
Helsingis maksab 500gr pakk võid 2.49 riiulid on võist lookas. Konsumis maksab 200gr pakk 2.99 paistab, et see euroopa kriis puudutab ainult eestit.
Järgmiseks proovige sardelle 16. september 2017 17:31
Ja mis maitseline majonees sealt tuleb?
16. september 2017 17:08
Margariin üldse ei ole söömiseks, margariin on ära rikutud rasvaine
võilill 16. september 2017 13:38
aga äkki on nii suured või jäägid ja ruttu vaja lahti saada ....
Kohe ka 16. september 2017 14:16
aga proovige vaseliini 16. september 2017 13:21
heidutajad küll kasutavad seda ja usinasti ,aga millele nad seda peale määrivad,ei tea.
Hea soovitus 17. september 2017 16:35
aga tänapäeval vaseliin maksab kordades rohkem kui või. Jah, kunagi sai seda toodet peaaegu tasuta.
Kulla inimesed.. 16. september 2017 13:05
Kui te ei viitsi midagi ise uurida siis loomulikult ei tea mida uskuda.
Võtke ükskord ometi ja uurige ise toiduainete koostiseid. Ei öelda muidu, et hankige materjalid, lugege ja töötage see oma peaga läbi! Siinsed kommentaarid on täis teadmatust ja rumalaid nõuandeid. Võid ja piima on sajandeid söödud ja joodud nüüd aga ei kõlbavat see kusagile!? Uskumatu rumalus!
Pets 16. september 2017 13:18
Kulla tark. Nimi, või, ei tähenda veel seda, et ta on igalpool ühtmoodi tehtud. Nimi, auto, võib tähendada kas zaporozetsit, või Ferrarit. Sõidavad mõlemad, aga kas on nad ka head.
sa 16. september 2017 15:53
oled ikka eriline päts, kui võrdled toitu autoga.
tark 16. september 2017 17:11
Ja sina tahad õelda, et margariin on ferrari!? Margariini looduses ei eksisteri, see on homogeniseeritud rasvaine ja seega ainevahetuse seisukohast kõlbamatu toiduaine
Pets ei oska teksti lugega 20. september 2017 17:22
Aga kommenteerib usinalt.
jaan 16. september 2017 14:18
mulle tundub, et sina elad nagu kotis, ei näe ega kuule midagi, hea et usk aul olemas on
Päris mitu asja, mille üle arutada. 16. september 2017 12:29
Meedias paanika, et Euroopas koort ei jätku, seega võid pole saada. Millegipärast on see paanika ainult Eestis. Mujalt pole mingit nurinat kuuldud. Teine: Väidetakse, et võid on küll saadaval, riiulid täis. Küsiksin siis, millise hinnaga, võrreldes naaberriikidega? Kui veel viriseda: Milline või on ehtne või, mida praegu müügilettidelt saada? Olen kokkadelt kuulnud, et alates 84%, saab alles toitu valimistada. Kust kokad siis võid saavad, et tipprestoranides toitu valmistada? Ise tean, et sellest rõõsast koorest (35%), mis letilt saada, õiget võid ei saagi. Aga aitab virisemisest. Just tulin poest, nimega "Citimarket", kus "Valio" või kilohind 4.80 EUR. "Citi" aga pole mitte kõige odavam poekett Soomes. Aga ikkagi: Millegipärast pole Soomes ei TV uudistes, ega lehtedes, juttu mingist võikriisist. Miks Nii? Sest "Meil on Eesti ja Eestis käibki nii"! Seda lauset olen ma Eestis käies sageli kuulnud. Head võinautimist!
pets 16. september 2017 10:54
Olen korduvalt maininud Merevaik leiva katteks on väga hea ja tunduvalt odavam. Aga Õhtuleht võiks teha hoopis või teste. Kas või on ikka või. Ma soojendasin mikrolaine ahjus kartuliputru ja panin enne Eesti Taluvõi tüki peale. Peale 2 minutit soojendamist oli puder hea soe, aga või tükk veel täitsa terve. Enam ei ostnud seda toodet.
Väga hea võib olla , 16. september 2017 14:35
aga mitte odav ,kas oled ka hindu võrrelnud ,tundub mitte ...
matsu 16. september 2017 20:20
Taluvõi ei olegi ju või, taluvõi on ainult osaliselt või.
Antud kirjelduse puhul aga pole aeglases sulamises süüdi mitte või, vaid mikrolaineahju eripära.
irw 17. september 2017 06:08
Merevaik ja muud sulatatud juustud on tehtud poodidest tagasi saadetud juustu jääkidest.

Võipaanika 16. september 2017 10:16
Eestis on aga hetkel käimas võihinna tõusu tõttu paanika. Ajalehed on võipropagandat täis, justkui jääks selle tissipiima kontsentreeritud rasvata meie elu seisma. Võin omast kogemusest kinnitada, et ei jää. Võid ei tarbinud ma juba aastaid enne veganlust. Ja piimatööstuse tagamaid teades, ei ole ma seda ka iial kahetsenud ega sellest (või mõnest muust piimatootest) puudust tundnud. Vastupidiselt Suurbritanniale, Eesti meedia piima tarbimise eetilisusest ei räägi ning loomade ekspluateerimist küsimuse alla ei sea. Meedia teeb piimatööstuse eest meil kogu propaganda ära ning aitab neil nii täitsa vabatahtlikult reklaamikuludelt raha kokku hoida. Nii palju siis objektiivsusest … Loe edasi: https://veganipaevaraamat.com/2017/09/15/voipaanika-eestis-ja-piimapaanika-inglismaal/
Kuule veegan mine sóò kaalika burksi ja ara siin sõima piima tooteid 16. september 2017 10:38
Veekann 16. september 2017 12:57
Kullakene, oled kuulnud, kuidas lehmad ammuvad õhtuti aasal ja ootavad lüpsi? Vaat mina olen. Jutt, et lüpsmine on lehma piinamine on jura. Mina näiteks kuulen kurgi karjatust, kui teda varrelt ära kaksatakse
kõik on suhteline 16. september 2017 18:23
Ja sina keskonda ei ekspluateeri või?! Mulla erosioonist oled ju midagi kuulnud, ja väetimisest (mitte lehmakaga), ja kahjurite vastu pritsimisest (mesilaste surmast, ma loodan, oled midagi kuulnud), ja vihmametsade raiumisest (ehk kohaliku loomastiku hävitamisest) ja õlipalmidega, banaanipuudega asendamisest. Sina oma ninaotsast kaugemale ei näe, kinniside on see sinu taimetoitlus, mis teeb keskonna vastu pimedaks.
17. september 2017 08:54
vegan, ära tule siia oma propagandat tegema!
memm 16. september 2017 10:12
Üheksakümnendatel räägiti kui halb või on ja rammus koor ja isegi lehmapiim,kõik sõid keijusid-ramasid.Nüüd jutt jälle vastupidine,see toiduteema tuleks ära lõpetada,kes tahab sööb võid ja kes tahab sööb midagi muud,täpselt nii nagu isu ja raha on.
tegelikult 16. september 2017 10:41
on keijud-ramad tervisele kahjulikud - ummistavad veresooni
Mari 16. september 2017 12:11
Normaalsoolases Keijus olev Oomega 3 hoopiski puhastab veresooni.
Ja muide - viimased 20 aastat on räägitud sellest, et võis olevad küllastunud rasvhapped ummistavad veresooni, kuid nüüd äkki muutus jutt vastupidiseks. Kuidas see on võimalik?
to Mari 16. september 2017 18:24
Oled sa oma silmaga näinud, kuidas nad puhastavad, või ainult reklaami järgi otsustad?
17. september 2017 09:03
Mari, hoopis reklaam mõjutab su veresooni ja kallutab sind saasta ostma.
Aga nii on võimalik : 17. september 2017 10:07
Sest kõik, millega annab äri teha, on kasulik . Ja see, mille ostmiseks tavainimestel raha ei kipu jaguma , kahjulik .Peaasi et raha tuleb . Sellepärast kirjutavadki ajakirjanikud täna nii ja homme teisiti.
pole probleemi 16. september 2017 09:09
Meie pere kasutab võid ainult vastavate toitude küpsetamisel. Pole mõtet rannet väänata, et külmkapst võetud võid leivale määrida. Määrdemargariin on selleks tegevuseks parem ja ei jää maitselt võile alla.
Mingi margariin ei asenda võid vanemad inimesed ikka ostavad võid nooremad õgivad margariini ja 40 seltt on igasugu haigusi täis 16. september 2017 09:51
Tee korralik võileib ehtsa võiga pane viil head vorsti vôi sinki sôó aeglaseltt joo kvaliteetsed leht teed peale ja mingi margariin ei asenda võid
penskar 16. september 2017 11:12
ma sõin viimati võid kunagi nõuka ajal, nüüd söön tavaliselt voimixi ja arsti juures pole käinud aastakümneid, kui välja arvata arstlikud komisjonid juhiloa pärast.
Loe mida kirjutasid 16. september 2017 11:21
Pane viil HEAD VORSTI... Päris korras vist siiski pole üleval? Sinusuguste jaoks ongi see paanika tekitatud. Võid on lademetes poes, ükskõik millises poes käinud linnas olen.
täna oli 16. september 2017 14:48
nii tühi et meie kolmes poes polnud üldse grossi rimi mahima oli mingit huvitavat margariini mountain vist usa seal tehakse smith & wessoni relvaõlist seda
mari 16. september 2017 07:45
Tervislik alternatiiv on kvaliteetsed õlid.
nojah, aga pole 16. september 2017 08:16
ehh 16. september 2017 12:26
Milleks õli leivale kallata, kas tõesti rasv on nii möödapääsmatu? Kui seal leival kasutada vorsti või juustu, siis need juba niigi rasvased.
Tölpa 16. september 2017 07:15
Vastus on ju nii lihtne, milleks veel teste korraldada. Mitte ükski margariin ei asenda võid!
16. september 2017 06:53
Tubli või söömine .kui kasutad küll praadimiseks , 16. september 2017 09:36
küpsetamiseks ja leivale - saiale ja kui panna leivale ,nagu vanasti öeldi, nii et ikka võivari on seinal ... ,siis see kasvatab ainult kehakaalu ja tagumikku ,
nii see on ,läbielatud aeg ja nüüd kasutan juba aasta ainult võimaitselist margariini ja kas tead ,elan veel ja päris normaalselt .
hulgus 16. september 2017 06:32
õhtulehe test - milline kumminaine suudab asendada ehtsat. milline elektrikeris- puukerist jne. kõik eeltoodud ajavad asja ära aga pole ikka see
16. september 2017 06:15
Söö võileiva asemel killuke korralikku ungari pekki ja saada need karbimargariinid ja võitootjad võimalikult sügavale...
Jauram 16. september 2017 11:37
ÕIGE MEES see kl.06.15 ! Ilmselt olid sel ajal Ungari-peki kallal...?Õige mees räägib Ungari peki sööma-ajale vahele õiget ja ainult õiget juttu ! Ungari pekk ja kuum tee aga pekk peab ilmtingimata olema toasoe, mitte külmkapist...! Head isu ja hüva maitset !!!
Jass 16. september 2017 12:43
Ungari pekki ikka oled söönud vä? Või jaurad niisama?
hungari pekk 16. september 2017 14:50
võiks suitsetatud olla oleks veel parem
SuitsEtatud pekk? 16. september 2017 17:28

järgmisena 16. september 2017 05:12
võiks testida tuutu-margariini.
Mart 16. september 2017 03:16
Grossi poes on võiriiulid täis. Pole huvi kellelgi.
Karbimargariin? 16. september 2017 02:15
kARBI 16. september 2017 07:12
Kuulujutt 16. september 2017 01:51
Käisin Pärnus Port Arturi toidupoes, võid oli külluses. Ei näinud kedagi võid krabamas. Mis jutt see nüüd on et kriis?