et suitsutatud,marineeritud,soolatud toiduainetes on seda harilikku asja vähe,rohkem on seda maitsetugevdajat,lõhnatugevdajat,eesid terve hulk,säilitusaineid samapalju.Tulebki välja et seda suitsu ja marinaadi on seal väga vähe,ülejäänd puhas keemia.Sealt need koledad haigused tulevad.
Aga mida siis süüa tohib. Ma olen inimene, mitte jänes ega lehm. Kuidas saab töötlemata liha süüa, kas toorelt? Jätke juba see jama ajamine. Ükskord on lehes, et ärge sööge kartuli, sööge makarone, järgmisel päeval - makaronid teevad paksuks, kartul on tärkliserohke ja on tervisele väga kasulik. Nüüd ilmselt on pearõhk võil, ärge sööge võid, on kahjulik, parkige sisse neid kunstlikke määrdeid, need toidavad ja on igati tervisele kasulikud. Puhas lollus, igaüks sööb seda, mida soovib või mida rahakott lubab.
KOMMENTAARID (11)