Sisene
Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Tarbija
Loodus
Liigume
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Digilehed
Argiroad
Nutikad hoidised
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Eesti parimad peakokad
Telli
Sisene
Otsi
Telli
Toidutare
Uudised
Retseptid
Videod
Minu Toidutare
Väljaanded
Õ
Õhtuleht
E
Elu
S
Sport
N
Naine
T
Tervis
T
Tarbija
L
Loodus
L
Liigume
A
Ajalugu
T
Toidutare
K
Kodu
E
Esport
Digilehed
Õhtuleht
Eesti Ajalugu
Kalale! Looduses
Kodukiri
Naisteleht
Nipiraamat
Tiiu
Olulised
Reklaam
Kontakt
Vihje
Sotsiaalmeedia
Facebook
Twitter
Rss
Toiduuudised
ÕHTULEHE TEST | Friikartul: tänavatoit või restoraniroog?
Kersti Eero
,
2. september 2017 00:01
Jaga:
M
7 KOMMENTAARI
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
värskemad
parimad
vanimad
t
3. september 2017 08:15
tänavarestoranitoit? ;P
+0
-0
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
m
maamees
/
3. september 2017 04:06
puu pliidi peal oma kartul malm pannis supper.ei saa ükski frii vastu.
+4
-0
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
k
3. september 2017 09:18
Kartul soodustab oksüdotsiini tootmist organismis, mis on nn armastuse hormoon ja tekitab mõnusa enesetunde.
+1
-2
Teata ebasobivast kommentaarist
n
Nõuka ajal
/
2. september 2017 17:08
oli see küll rohkem restoranitoit, praegu aga muutunud tänavatoiduks.
+6
-0
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
k
2. september 2017 16:58
Külma ja niiske aja toit, soojendab.
+2
-2
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
d
Doctor Procter
/
2. september 2017 13:23
Pigem mürk, pärast McDonald'sis käimist muutub inimene 10a vanemaks.
+3
-4
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
m
2. september 2017 12:35
mõlemad!!
+2
-0
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
TOIMETAJA
manona.paris@toidutare.ee
REKLAAM JA KUULUTUSED
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee
Toidutare
Uudised
Retseptid
Videod
Minu Toidutare
Väljaanded
Õhtuleht
Elu
Sport
Naine
Tervis
Tarbija
Loodus
Liigume
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Esport
Digilehed
Õhtuleht
Eesti Ajalugu
Kalale! Looduses
Kodukiri
Naisteleht
Nipiraamat
Tiiu
Reklaam
Kontakt
Vihje
Sotsiaalmeedia
Facebook
Twitter
Rss