Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
ÕHTULEHE TEST | Friikartul: tänavatoit või restoraniroog?
(7)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(7)
värskemad
parimad
vanimad
3. september 2017, 08:15
tänavarestoranitoit? ;P
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
maamees
3. september 2017, 04:06
puu pliidi peal oma kartul malm pannis supper.ei saa ükski frii vastu.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
5
3. september 2017, 09:18
Kartul soodustab oksüdotsiini tootmist organismis, mis on nn armastuse hormoon ja tekitab mõnusa enesetunde.
Teata ebasobivast kommentaarist
2
1
Nõuka ajal
2. september 2017, 17:08
oli see küll rohkem restoranitoit, praegu aga muutunud tänavatoiduks.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
7
2. september 2017, 16:58
Külma ja niiske aja toit, soojendab.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
2
2
Doctor Procter
2. september 2017, 13:23
Pigem mürk, pärast McDonald'sis käimist muutub inimene 10a vanemaks.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
4
7
2. september 2017, 12:35
mõlemad!!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
3
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (7)