Liigume
31. august 2017, 09:00

Energiageelide testimine - uuest lemmikust oksemaitseni

Geelidest olen varasemalt kirjutanud SIIN. Pikka aega meeldisid mulle energiageelidest kõige enam SiS geelid ja ma olen endiselt seda meelt, et tegemist on hea kraamiga aga nagu ikka, tahaks vahest midagi uut proovida. Sain geelid hea hinnaga ja pikkadele jooksudele oli neid nii mugav kaasa võtta. Aga mis ma siis ära proovisin?High5 geel apelsiniga. Kuna viimane kogemus High5 geeliga päädis sellega, et olin pealaest jalatallani geeli täis ja isegi õhk kleepus mu külge, siis avasin pakki ülimalt ettevaatlikult. Õnnestus. Esimene reaktsioon: ooo, see on ju nagu apelsinimahl! Täpselt paras, ei olnud liiga magus ja boonuseks kustutas janu.

High5 geel marjadega. Sain ka selle paki lahti ilma end kokku mäkerdamata, win! Geel oli samuti vedel, kustutas janu aga natuke imalam kui apelsini oma. Uuesti käsi selle järgi ilmselt ei haara.

High5 geel tsitruse ja kofeiiniga
. See oli veidi kehvema maitsega kui apelsini oma aga tunduvalt parem marja omast. Kofeiini mõju oli kergelt tuntav. Pean ära mainima, et kofeiini maitset tunda ei olnud.

High5 geel troopika ja kofeiiniga
. Selle geeli võtsin sisse viimasel pikal jooksul ja esimene reaktsioon oli, et mis mürki ma nüüd manustan. Mitte mingit puuvilja/troopika maitset ei olnud, geel oli nii mõru, et anna otsad. Samas kustutas see janu ja mingil kummalisel põhjusel see meeldis mulle. Lisaks andis see geel päris tuntava energiaboosti, nagu oleks kuskilt lisapaterei juurde saanud.

Etixx geel colaga. Kunagi ammu sai proovitud etixx'i guaraana ja alkoholiga geeli ning seda pole ma julgenud rohkem võtta, nii kohutav oli. Lootsin, et cola oma on parem, ei olnud. See oli ka ainus geel, mida ma lõpuni tarbida ei suutnud - nagu sööks lusikaga suhkrut. Hiljem oli tükk aega oksemaitse suus, ei teagi, kas jooksust või geelist. Ei soovita.

Maxim energiageelid tsitruse/colaga.
 Väga magusad, tsitruse oma oli veidi parem cola omast aga vähemalt iiveldust ei tekitanud kumbki. Rohkem selle peale raha ei kulutaks.

Maratonile võtan seekord kaasa High5 apelsini ja troopika geeli. Kui saaks kuskilt õunamaitseliseka, siis oleks elu lill. Enerviti omi ma proovinud pole, need olid liiga kallid minusuguse kooneri jaoks. Need proovin ära maratonil või pärast seda, vaatab.

Otsisin ükspäev soolaste geelide variante ja leidsin õlumaitselise energiageeli... kas on keegi proovinud? :D

Loe Kristina blogi http://fitkristina.blogspot.com.ee/.