Toiduuudised

Köögiviljad ahju – aga tordi sees 

Ia Mihkels, 25. august 2017 00:01
Peedi-šokolaadimuffinid tatrajahugaFoto: Vida Press

Käes on aeg, kui köögiviljakasvatajad on valmis lahkel käel saaki sugulaste-sõpradega jagama – seega ka aeg kasutada juurikaid-köögivilju mujalgi peale ühepajatoitude ja värskete salatite.

Porgandikoogid on kohvikutes-kondiitriärides juba ammu hinnas, peeditordid, suvikõrvitsakeeksid ja muu sedasorti kraam kipub esialgu olema rohkem koduköökide pärusmaa, mida tihtilugu trehvab näiteks sageli korraldatavatel kodukohvikute päevadel: maitsvad, mahlased ja küllap tavapärastest ka grammike tervislikumad. Tasub järele proovida!

Peedi-šokolaadikook

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

13.08.2017
Miks peaks iga päev sööma viis peotäit puu- ja köögivilju?