Toiduuudised

Köögiviljad ahju – aga tordi sees 

Ia Mihkels, 25. august 2017, 00:01
Peedi-šokolaadimuffinid tatrajahugaFoto: Vida Press
Käes on aeg, kui köögiviljakasvatajad on valmis lahkel käel saaki sugulaste-sõpradega jagama – seega ka aeg kasutada juurikaid-köögivilju mujalgi peale ühepajatoitude ja värskete salatite.

Porgandikoogid on kohvikutes-kondiitriärides juba ammu hinnas, peeditordid, suvikõrvitsakeeksid ja muu sedasorti kraam kipub esialgu olema rohkem koduköökide pärusmaa, mida tihtilugu trehvab näiteks sageli korraldatavatel kodukohvikute päevadel: maitsvad, mahlased ja küllap tavapärastest ka grammike tervislikumad. Tasub järele proovida!

Edasi lugemiseks vajuta:

Samal teemal

13. september 2017, 14:30
Miks peaks iga päev sööma viis peotäit puu- ja köögivilju?

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee