Peedi-šokolaadimuffinid tatrajahugaFoto: Vida Press
Ia Mihkels 25. august 2017 00:01
Käes on aeg, kui köögiviljakasvatajad on valmis lahkel käel saaki sugulaste-sõpradega jagama – seega ka aeg kasutada juurikaid-köögivilju mujalgi peale ühepajatoitude ja värskete salatite.

Käes on aeg, kui köögiviljakasvatajad on valmis lahkel käel saaki sugulaste-sõpradega jagama – seega ka aeg kasutada juurikaid-köögivilju mujalgi peale ühepajatoitude ja värskete salatite.

Porgandikoogid on kohvikutes-kondiitriärides juba ammu hinnas, peeditordid, suvikõrvitsakeeksid ja muu sedasorti kraam kipub esialgu olema rohkem koduköökide pärusmaa, mida tihtilugu trehvab näiteks sageli korraldatavatel kodukohvikute päevadel: maitsvad, mahlased ja küllap tavapärastest ka grammike tervislikumad. Tasub järele proovida!

Peedi-šokolaadikook

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99