Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Uut moodi hoidised: kabatšokist saab moosi ning baklažaanist hummust ja kalamarja
(1)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(1)
värskemad
parimad
vanimad
Qwert
26. august 2017, 12:31
Baklažaanist saab väga head toitu praadides sellest lõigatud litreid pannil, mille peal toimatipastat ja selle peal omakorda majoneesi pressitud küüslaugu ning riivitud juustu segu.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (1)