Täiesti nõus. Ja lihtsaim piima kvaliteedi proov on kui panna piim hapnema. Õige piim tilgastub 2-3 päevaga. Seevastu (piima)pulbrivesi muudab värvi ja maitselt mõrudaks.
* Kvaliteetne ja puhas tootmine tagab madala mikroorganismide üldarvu enne pastöriseerimist. *Eesti müüdud, sh. ka samade tootjate piim "private label" pakendis on vastanud katsetes ettenähtud protsendile, sama võin öelda ka väljamaise kitsepiima kohta. *Kvaliteetne piim ei kipugi peale pastöriseerimist hapnema... * Praakpiim e. haige lehma /antibiootikumide sisaldusega piim ei saa sattuda tõesti poodi, uskumatud kontrollid igal tasemel. *Pulbrit ei ole mõtet taastada, kui meil on piima nii, et vala või maha (heaküll, hakkab tasakaalu jõudma tootmine-tarbimine). Seda võiks iga majanduslikult mõtlev inimene taibata, et lisaenergiat kulutada ei ole ju kasulik.
KOMMENTAARID (10)