Toiduuudised

RETSEPT | Vahemerehõnguline pasta 

Laura Strandberg, 29. jaanuar 2019 15:17
Maitsev pastaroog valmib argiõhtul kiirelt.Foto: Laura Strandberg
Maitserikas roog valmib lihtsalt ja kiirelt! Kutsu sõbrad külla ja nautige koos.

Sul on vaja: 
140 g päikesekuivatatud tomateid õlis
4 küüslauguküünt
500 g krevette või kalkunikintsuliha 
1 tl jahvatatud paprikat
1 tl tšillihelbeid
1 tl kuivatatud basiilikut
200 g parmesani
jahvatatud meresoola
punt värsket basiilikut
250 g meelepäraseid makarone

Tee nii: 
1. Kuumuta pannil päikesekuivatatud tomatid koos peenelt hakitud küüslauguga.
2. Lisa pannile jääs krevetid. Lase neil veidi sulada, maitsesta segu soola ja jahvatatud paprikaga ning pruunista umbes 2 minutit.
3. Lisa pannile ka tšillihelbed ja kuivatatud basiilik. Tõsta korraks kuumust ja alanda siis madalaks. Lisa enamik parmesanist ja sega, kuni see on sulanud. Tõsta pann tulelt ja maitsesta krevette soovi korral soolaga.
4. Keeda samal ajal makaronid.
5. Sega makaronid ja kaste kokku ning serveeri parmesani ja basiilikuga!

Samal teemal

31.00.2019
Tomi Rahula paljastab oma Eesti Laulu lemmiklood
29.00.2019
Juuksehooldus talvel: taltsuta lendlevaid kiharaid ja kaitse neid külma eest
27.00.2019
10 head nippi, kuidas hakata kodu rõõmuga koristama
23.00.2019
Vanad triikimisnipid, mis praegugi pesuga imet teevad