Maitsev pastaroog valmib argiõhtul kiirelt.Foto: Laura Strandberg
Toiduuudised
29. jaanuar 2019, 15:17

RETSEPT | Vahemerehõnguline pasta

Maitserikas roog valmib lihtsalt ja kiirelt! Kutsu sõbrad külla ja nautige koos.

Sul on vaja: 
140 g päikesekuivatatud tomateid õlis
4 küüslauguküünt
500 g krevette või kalkunikintsuliha 
1 tl jahvatatud paprikat
1 tl tšillihelbeid
1 tl kuivatatud basiilikut
200 g parmesani
jahvatatud meresoola
punt värsket basiilikut
250 g meelepäraseid makarone

Tee nii: 
1. Kuumuta pannil päikesekuivatatud tomatid koos peenelt hakitud küüslauguga.
2. Lisa pannile jääs krevetid. Lase neil veidi sulada, maitsesta segu soola ja jahvatatud paprikaga ning pruunista umbes 2 minutit.
3. Lisa pannile ka tšillihelbed ja kuivatatud basiilik. Tõsta korraks kuumust ja alanda siis madalaks. Lisa enamik parmesanist ja sega, kuni see on sulanud. Tõsta pann tulelt ja maitsesta krevette soovi korral soolaga.
4. Keeda samal ajal makaronid.
5. Sega makaronid ja kaste kokku ning serveeri parmesani ja basiilikuga!