Mehe köök on tema kindlus! 10 eset, mis köögis peavad olema
1. Malmist haudepott
Nendeks õhtuteks, mil on aega oodata, et üks korralik paja- või vormiroog, rebitud liha või raguu mõnusalt podiseks.
2. Puidust lõikelaud
Plastikust lõikelauad koguvad kergemini mustust ja baktereid, klaasist lõikelauad aga nüristavad nuge. Pealegi võib käsitööpoodidest leida väga stiilseid ja ilusaid puidust lõikealuseid.
3. Korralikud terad
See ei vaja pikemat selgitust. Liha lõikamisel kasutatav nuga ei käi köögiviljadega kokku, seega peaks nuge olema rohkem kui üks. Ära hakka aga ostma mingeid 16-noalisi komplekte, kus on iga küüslauguküüne hakkimiseks oma nuga. Kahest-kolmest piisab täiesti.
4. Võileivagrill
Sest vahel on kiire, vahel on laiskus peal ja vahel on lihtsalt isu ühe hea grillitud võileiva järele.
5. Kannmikser
Ehk blender. Selles saad segada oma proteiinijooke, smuutisid (mis ei ole mingid naiste joogid, ka meestel on neist palju kasu) ja kokteile.
6. Mõõtekann
On retsepte, mis vajavad täpsust. Eriti kui proovid kätt küpsetamisel.
7. Malmpann
Need on küll kallimad, kuid see-eest kordades vastupidavamad. See, kuidas malmpann kuumust hoiab ja ühtlaselt jaotab, selle vastu ükski teflonpann ei saa. Pealegi kulub teflonpann kergesti ja siis peab selle tervislikel kaalutlustel juba minema viskama. Ka on malmpanni kergem puhastada.
8. Roostevabast terasest kausid
Ja mitte ainult nende stiilse välimuse pärast. Ideaalsed salatite ja kastmete serveerimiseks või selleks, et neis liha marineerida, need kausid peavad paremini vastu kui plastikust, klaasist või savist kausid.
9. Mikrolaineahi
Taas kasulik vahend nendeks puhkudeks, kui soojendamist vajab eilse õhtu ülejääk või külmutatud pitsa (kõigil on vahel külmutatud pitsa päev, ära muretse). Ära ainult eelmises punktis mainitud roostevabast terasest kaussi sinna pane.
10. Kohvimasin
Et hommik algaks õigesti, mida siin veel öelda?
Kommentaarid (0)