Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
VALMISTU GRILLIPEOKS: marineeri liha ise, grilli juurvilju ja pea söömisega piiri
(2)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(2)
värskemad
parimad
vanimad
miks seda
13. juuni 2017, 17:42
liha pidevalt marineerima peab vanasti oli halb liha aga praegu polegi enam sellist saanud
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
süsimust iroonia
12. juuni 2017, 12:01
kui söömisega piiri pidada, siis pole grillipeol ju üldse mingit mõtet :DD
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
7
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (2)