Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Müstika
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
PANE TÄHELE: 3 asja, mille tellimisest restoranis soovitab telekokk Gordon Ramsay loobuda!
(2)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(2)
värskemad
parimad
vanimad
Supp, praad, magustoit.
7. juuni 2017, 08:20
Aga lauale võiksite siiski 100 euri jätta nn jootrahana.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
4
0
Niinaa
6. juuni 2017, 23:11
Vein alla 20eur klaas või pudel? Eesti restoranides ei ole veine alla 20eur pudel, aga 20 eur klaas on kaugelt palju lihtsalt söögi kõrvale. Ning alati ei pea majaveine häbenema, Eestis on mitmeid kohti kus rahulikult võib seda võtta.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
12
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (2)