Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
2. juuni 2017, 21:10

Kuidas seks pärast pikka kooselu jälle põnevaks muuta? (18)

Paraku on tõsi, et pikalt koos olnud paaride seks muutub ja enam ei ole sellist tulevärki ja pinevust, mis oli päris alguses ja armumise faasis. See ei tähenda aga, et paar peaks leppima igava seksiga. Men's Health rääkis kolmekümne keskealise mehega, kes kõik olid pikaaegsetes suhetes ning leidis, et neid kõiki ühendavad sarnased mured.

Üks põhilisi seksiisu algatajaid on teadmine, et su partner tahab sind. On hea oma partnerile aeg-ajalt meelde tuletada, et sa endiselt tahad teda, ta erutab sind ikka veel ning küsida, kas ka tema tahab sind sama palju. Sageli tapab hea seksi just see hirm, et mina tahaks, aga tema? Kui saad oma kaaslaselt komplimendi - ja see ei pea üldse seksiga seotud olema - näita välja, et oled meelitatud ning et head sõnad on sinu jaoks olulised. Ja vasta ka samaga.

Klassikaline nõuanne on muidugi: proovi midagi uut. No hästi, aga kui ei julge või ei tea, mis see "uus" täpselt olema peaks? Proovige siis uut kohta. Võtke tuba hotellis või proovige mõnd tuba oma kodus, kus varem (või kaua aega) asjaks pole läinud. Uued ja erutavad elamused ei pea algama kohe uuest ja keerulisest poosist või kohmakast rollimängust. Küsi oma kaasalt, milleks tema valmis on - uus mänguasi, uus asend, uus fantaasia?

Mis toimub iga uue suhte alguses? Peale kirgliku seksi, muidugi. Kohtingud. See langeb natuke samasse liini, mis eelminegi lõik, aga uued söögikohad, maitsed, elamused, filmid - kõik see, mille raames te kunagi üksteisesse ülepeakaela armusite - avastage see uuesti.