Foto: PantherMedia / Scanpix
Toiduuudised
30. mai 2017, 14:21

Magusaisu kergitab kaalu! Kuidas oma isusid kontrolli all hoida?

Magustoidud ja kommid on peamised ülekaalu põhjustajad. Et vähendada magusa tarbimist, võiks appi võtta mikroelemendi kroomi, mis on laialdaselt tuntud magusaisu vähendaja. Samas aitab Cayenne’i pipar kiirendada ainevahetust 8-10% ning hoogustada rasvade põlemist. Cayenne pipra ja kroomi koostoimimine aitab aga eriti tõhusalt kaalu langetada.

Cayenne + Kroom 2 aitab vähendada magusaisu, sest sisaldab veresuhkru tasakaalu reguleerivale insuliinhormoonile vajalikku mikroelementi kroomi. Rasvade põlemist kiirendab Capsicumi ehk kapsaitsiini ekstrakt, mis on üle 8 korra tugevam kuivatatud Cayenne'i pipra pulbrist.

Preparaadi mõju põhineb kapsaitsiini võimel parandada kõikide siseelundite, nagu näiteks maksa, sapi, kõhunäärme ja põrna tegevust. Põrna tegevuse tõhustumine parandab ka vastupanuvõimet. Kapsaitsiin vähendab ka liigset gaaside teket, tõhustab seedimist ning pärsib pärmseene ja kahjulike bakterite vohamist soolestikus. Lisaks on see tugev rakkude vananemist ja rakukahjustusi takistav antioksüdant. Kapsaitsiin tekitab kõhus mõnusat soojatunnet.

Vaata täpsemalt SIIT!