Toiduuudised

Kohustuslik grillihooaeg võib alata! 

Kersti Eero, 31. mai 2017 04:00
«Lihale jääb alles kana­maitse, juurde tuleb kerge apelsini­maitse. Küpsedes teeb mesi liha ilusti krõbedaks ja kuldseks.»

"Kõige sagedamini läheb kodus grillile k­ana, lapsed armastavad seda," ütleb neljakordne Eesti meister grillimises Kairi Timusk.

Et grillivõistlustel võetakse mõõtu meeskonniti, on Kairi tegelikult võiduka meeskonna Dreamer BBQ Semud kapten. Ka tänavuse hooaja avanud Eesti meistrivõistlustel sealiha grillimises valmisid võiduroad Kairi käe all. Kui naine parasjagu võistlustel või koduaias grilli kõrval ei askelda, peab ta õpetajaametit.

Söegrill annab õige maitse

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

07.05.2017
GRILLI OHUTULT: millele pöörata tähelepanu gaasigrilli ostmisel ja kasutamisel
21.05.2016
Peakokk soovitab: lihtsad ja toimivad grillinipid jaanipäevaks
06.05.2016
13 toitu, mida peaksid suvel oma tervise nimel ilmtingimata sööma
30.04.2015
Grillihooaeg on alanud: ürdikastmed sobivad nii liha kui salatite juurde