«Lihale jääb alles kana­maitse, juurde tuleb kerge apelsini­maitse. Küpsedes teeb mesi liha ilusti krõbedaks ja kuldseks.»
Kersti Eero 31. mai 2017 04:00
"Kõige sagedamini läheb kodus grillile k­ana, lapsed armastavad seda," ütleb neljakordne Eesti meister grillimises Kairi Timusk.

"Kõige sagedamini läheb kodus grillile k­ana, lapsed armastavad seda," ütleb neljakordne Eesti meister grillimises Kairi Timusk.

Et grillivõistlustel võetakse mõõtu meeskonniti, on Kairi tegelikult võiduka meeskonna Dreamer BBQ Semud kapten. Ka tänavuse hooaja avanud Eesti meistrivõistlustel sealiha grillimises valmisid võiduroad Kairi käe all. Kui naine parasjagu võistlustel või koduaias grilli kõrval ei askelda, peab ta õpetajaametit.

Söegrill annab õige maitse

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad