Toiduuudised

Kohustuslik grillihooaeg võib alata! 

Kersti Eero, 31. mai 2017, 04:00
«Lihale jääb alles kana­maitse, juurde tuleb kerge apelsini­maitse. Küpsedes teeb mesi liha ilusti krõbedaks ja kuldseks.»

"Kõige sagedamini läheb kodus grillile k­ana, lapsed armastavad seda," ütleb neljakordne Eesti meister grillimises Kairi Timusk.

Et grillivõistlustel võetakse mõõtu meeskonniti, on Kairi tegelikult võiduka meeskonna Dreamer BBQ Semud kapten. Ka tänavuse hooaja avanud Eesti meistrivõistlustel sealiha grillimises valmisid võiduroad Kairi käe all. Kui naine parasjagu võistlustel või koduaias grilli kõrval ei askelda, peab ta õpetajaametit.

Söegrill annab õige maitse

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

7. juuni 2017, 10:35
GRILLI OHUTULT: millele pöörata tähelepanu gaasigrilli ostmisel ja kasutamisel
21. juuni 2016, 10:56
Peakokk soovitab: lihtsad ja toimivad grillinipid jaanipäevaks
6. juuni 2016, 16:25
13 toitu, mida peaksid suvel oma tervise nimel ilmtingimata sööma
30. mai 2015, 07:00
Grillihooaeg on alanud: ürdikastmed sobivad nii liha kui salatite juurde