«Lihale jääb alles kana­maitse, juurde tuleb kerge apelsini­maitse. Küpsedes teeb mesi liha ilusti krõbedaks ja kuldseks.»
Kersti Eero 31. mai 2017 04:00
"Kõige sagedamini läheb kodus grillile k­ana, lapsed armastavad seda," ütleb neljakordne Eesti meister grillimises Kairi Timusk.

"Kõige sagedamini läheb kodus grillile k­ana, lapsed armastavad seda," ütleb neljakordne Eesti meister grillimises Kairi Timusk.

Et grillivõistlustel võetakse mõõtu meeskonniti, on Kairi tegelikult võiduka meeskonna Dreamer BBQ Semud kapten. Ka tänavuse hooaja avanud Eesti meistrivõistlustel sealiha grillimises valmisid võiduroad Kairi käe all. Kui naine parasjagu võistlustel või koduaias grilli kõrval ei askelda, peab ta õpetajaametit.

Söegrill annab õige maitse

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99