Toiduuudised

Tohoh! Gluteenivabade toitude söömine põhjustab rasvumist? (3)

LISA KOMMENTAAR

to :D21. mai 2017, 13:31
see on samasugune hirmutamine - kõik on mürgitatud, kõik muundatud ja nii edasi. Et osta vaid mahe- ja ökotooteid. Ka see on äri, samamoodi nagu ravimitööstus ajab jura kolesterooli kahjulikkuse, teised gluteeni kahjulikkuse ja kolmandad toidulisandite poolt: kõik tahavad meie raha. Paksus on nii hirmutav, paksud on lollid, haiged ja jumal teab veel mida. Aga alati ei ole. Enamasti on ka need saledad kõik väga haiged. Alates väljamõeldud talumatusest ja lõpetades psühhoosidega.
Milleks sellist jama20. mai 2017, 21:09
Kirjutada? Kindlasti on gluteenivabades ja gluteeni sisldavates toodetes erinevaid rasvu, milleks köik tooted samastada? Et siis tatrajahust tehtud leivas pn 2x rohkem rasvu? Paluks tõestust, pange toodete markeeringud siia, need kes selle jama lehte panid.
:D20. mai 2017, 13:23
Sellist š ' itta annab ikka kirjutada, elagu hirmutamise peavool! Häid rasvu ja vett vajab aju väga! Head rasvad ei tee paksuks ega tõsta kolesterooli, saast rasvad tõstavad ja suhkur teeb paksuks! Gluteen on hulluks läinud muundamise pärast ja keemia mida põldudele puistakase on hävitanud normaalsed ja õiged bakterid!