Kuus toitu, mida kokad oma tervise nimel restoranis süües kunagi ei telli (12)
* Läbiküpsenud veiseliha. On avalik saladus, et kui mõni lihatükk kuivab või mille "parim enne" saab kohe mööda, siis on sellest kõige lihtsam viis soojatele valmistada läbiküpsetatud liha, kirjutab veebikülg Brightside.
* Taimetoit. Kokkade seas läbi viidud anonüümne küsitlus näitas, et restoranis pakutav taimetoit ei pruugi alat tegelikult taimetoit olla.
* Jääsalat on ideaalne kasvupaik bakteritele.
* Leib jääb sageli söömata ja siis serveeritakse seda pärast ülessoojendamist teistele külalistele.
* Kala esmaspäeval. Kala ostetakse restorani reeglina neljapäeval või reedel. Kala on aga tuntud kui toit, mis roiskub kiirelt. Esmaspäeval kala tellides on suur võimalus saada vana toitu...
* Austrid riknevad kiirelt ja põhjustavad toidumürgitust. Sestap ära telli seda mujalt, kui kalatoitudele spetsialiseerunud toidukohast.
Kommentaarid