Toiduuudised

Karulauk: küüslaugu kevadine asemik (1)

Kersti Eero, 6. mai 2017, 04:00
KarulaugupestoFoto: Vida Press

Peotäis rohelisi lehti lisab roogadele nii vunki kui ka värvi.

"Minu jaoks on karulauk tõeline kevadekuulutaja," ütleb restorani Dominic peakokk Allar Oeselg, kes igal aastal sellest purkide viisi pestot teeb.

Tegelikult on Allaril kolm kevadekuulutajat – lisaks karulaugule toob mai tema toidulauale ka kevadkogritsad ja värske spargli. Aga kohaliku spargliga läheb paar nädalat veel aega ja ka kevadkogritsaid pole ta tänavu veel saanud, vähemalt pole ta Tallinna keskturult oma lemmikuid veel leidnud.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

23. märts 2020, 10:07
Tervistava karulaugu aeg on käes! Kas tead, miks see taim nii popp on?
11. mai 2017, 04:00
Turul sahkerdatakse karulauguga, mis on keelust hoolimata metsast korjatud
9. mai 2017, 16:28
Keskkonnaamet hoiatab karulaugumüüjaid: metsalauku müüa ei tohi!
29. aprill 2017, 09:00
RETSEPT: kevadistest rohelistest lehtedest valmistatud nõgesepesto