käega katsuda: Kõik Eesti kulinaariagurud, kellega Õhtuleht suhtles, pidasid Michelini tärni vääriliseks restorani Noa. Pildil üks peakokki ja omanikke Tõnis Siigur. Foto: Stanislav Moškov
Kersti Eero 6. mai 2017 04:00
"Olen kindel, et Michelini kohtunikud on Eesti restoranides tegelikult juba einestanud, kuid millal me oma esimesed tärnid saame, ma ennustada siiski ei oska," ütleb kohaliku gastronoomiakonkursi "Silverspoon" üks korraldajaid Marje Hallik-Wilson.

"Olen kindel, et Michelini kohtunikud on Eesti restoranides tegelikult juba einestanud, kuid millal me oma esimesed tärnid saame, ma ennustada siiski ei oska," ütleb kohaliku gastronoomiakonkursi "Silverspoon" üks korraldajaid Marje Hallik-Wilson.

"Nii mõnigi meie restoran on tärni väärt," kinnitab Marje ja tõdeb, et samas pole Michelin siia tulnud, sest Eesti on maailmakaardil liiga väike tegija.

"Meil on paar superheal tasemel restorani, kellele võiks kindlasti tärni anda," kinnitab ka neljas Michelini majas töötanud Andrei Korobjak. "Aga nad ootavad, kuni piirkond kasvab nii suureks, et saaks Eestist, Lätist, Leedust ja Venemaast eraldi giidi teha.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99