Oi, kui maitsev!Foto: Foto: Goodful
Toiduuudised
20. aprill 2017, 20:45

Kokka: isetehtud pestoga külluslik kanapasta

Vahemere võngetega hõrk kanapasta valmib täisteramakaronidest, isetehtud maitseküllasest pestost, küüslaugust ja päikesekuivatatud tomatitest. Proovi kindlasti!

Tee pestot nii:

pane köögikombaini 1 küüslauguküüs, 120 grammi basiilikut, 1/4 teelusikatäit soola, 1/4 teelusikatäit pipart, 2 supilusikatäit Kreeka pähkleid, ca 85 grammi oliivõli. Blenderda koostisosad. Kui segu on valmis, lisa sellele 120 grammi Parmesani juustu ja blenderda korra veel. 

Pastaks... 

...prae suupärased kanaampsud, maitsestades liha soola-pipraga. Pane pannile oliivõli, lisa kolm hakitud küüslauguküünt, 0,5 liitrit kanapuljongit, 120 grammi päikesekuivatatud tomateid, maitse järgi soola, 1/4 teelusikatäit jahvatatud tšillihelbeid ning 230 grammi täisterapastat. Lase segul 10-15 minutit podiseda. Seejärel lisa 85 grammi spinatit, kanatükid ning pesto. Sega ja naudi!

Oi, kui maitsev! Foto: Foto: Goodful