Karulaugune munavõiFoto: Liis Laanemäe
Kersti Eero 8. aprill 2017 04:00
"Tavaliselt tuntakse pashat küll magustoiduna, kuid seda võib valmistada ka soolasena ja nii sobib see asendama üht toidukordagi," käib vähe ootamatu idee välja veebipõhise kokandusajakirja Perenaine.ee eestvedaja Eva Pärtel.

"Tavaliselt tuntakse pashat küll magustoiduna, kuid seda võib valmistada ka soolasena ja nii sobib see asendama üht toidukordagi," käib vähe ootamatu idee välja veebipõhise kokandusajakirja Perenaine.ee eestvedaja Eva Pärtel.

"Lapsepõlves valmistas ema munapühadeks kindlasti pashat. Võrumaal oli ja on siiani see väga levinud. Samuti tegi ta sõira," mäletab Eva. Mida ta ise tänavu lihavõttepühadeks teeb, naine veel ei tea.

"Aga kindlasti on see midagi kohupiimaga. Näiteks nostalgilist vana kooli kohupiimakooki rosinatega," arvab Eva. Kohupiimakoogid on ka tema ühed suured lemmikud.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad