Roheline piimakokteilFoto: Martin Ahven
Piret Parik 13. märts 2021 14:18
Kuigi pastöriseeritud piim säilib üsna kaua, pole "kõlblik kuni" siiski igavene. Markofka toidutoa peakokk Inga Paenurm jagab soovitusi, kuidas kauaks külmikusse jäänud piim kiirelt ära kasutada.

Kuigi pastöriseeritud piim säilib üsna kaua, pole "kõlblik kuni" siiski igavene. Markofka toidutoa peakokk Inga Paenurm jagab soovitusi, kuidas kauaks külmikusse jäänud piim kiirelt ära kasutada.

Enamik lapsi joob piima külmalt või sööb seda koos hommikukrõbinatega. Hoopis parem mõte on aga õhtusöögiks valmistada kala piimakastmes. Nimelt võtab piim ära kalale iseloomuliku maitse.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99