Toiduuudised

Lugu ilmus esmakordselt aastal 2017

ÄRA VISKA ÄRA! Kuidas kauaks külmikusse jäänud piim kiirelt ära kasutada 

Piret Parik, 13. märts 2021 14:18
Roheline piimakokteilFoto: Martin Ahven

Kuigi pastöriseeritud piim säilib üsna kaua, pole "kõlblik kuni" siiski igavene. Markofka toidutoa peakokk Inga Paenurm jagab soovitusi, kuidas kauaks külmikusse jäänud piim kiirelt ära kasutada.

Enamik lapsi joob piima külmalt või sööb seda koos hommikukrõbinatega. Hoopis parem mõte on aga õhtusöögiks valmistada kala piimakastmes. Nimelt võtab piim ära kalale iseloomuliku maitse.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

05.08.2017
Augustikuine lest maitseb nagu angerjas