Roheline piimakokteilFoto: Martin Ahven
, 13. märts 2021 14:18
Kuigi pastöriseeritud piim säilib üsna kaua, pole "kõlblik kuni" siiski igavene. Markofka toidutoa peakokk Inga Paenurm jagab soovitusi, kuidas kauaks külmikusse jäänud piim kiirelt ära kasutada.

Kuigi pastöriseeritud piim säilib üsna kaua, pole "kõlblik kuni" siiski igavene. Markofka toidutoa peakokk Inga Paenurm jagab soovitusi, kuidas kauaks külmikusse jäänud piim kiirelt ära kasutada.
Enamik lapsi joob piima külmalt või sööb seda koos hommikukrõbinatega. Hoopis parem mõte on aga õhtusöögiks valmistada kala piimakastmes. Nimelt võtab piim ära kalale iseloomuliku maitse.
Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
€
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
0,00/kuu
€
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaTellijatele mõeldud auhinnad
Tellimus olemas? Logi sisse
Kommentaarid (0)