Toiduuudised

Ahju pane talle tagakints ja maitsvat grillribi saad küljelihast

LIHAKOOL | Lammas - kardetud kasukamaitse annab lambalihale hoopiski rasv

Kristi Luht, Tartu Kutsehariduskeskuse õpetaja, 25. märts 2017, 04:00

3 KOMMENTAARI

h
hm/ 28. märts 2017, 11:41
Aru ma ei saa, lambaliha kohta on pidevalt artiklid selle tohutust kasuka maitsest. Aga seda, et notsu maitseb sama moodi kui sig-ala lõhnab, ei räägi keegi? Notsu liha on kohutava maitse ning lõhnaga, selline lirtsuv väljaheite maitse. Lambaliha rikub ära see, kui sinna rosmariin juurde panna. Musta pipart, sibulat ja soola ning veidi aega, muud kunsti lamba valmistamisel pole. Elagu veised, lambad ja linnud. Aga notsu võib toitainete loetelust maha tõmmata.
t
tänapäeva/ 26. märts 2017, 20:03
lambalihal pole erity seda maitset ilmselt pole nii vanaks kasvanud isegi veits igav pole eriti vahet millest ploffi teed
u
Urmas/ 28. märts 2017, 17:18
On küll. Ma ostsin Prismast lambaprae ja ahus küpsetades levis selline loomaaialõhn, et anna olla. Selline lõhn mis on loomaaias kitsede, lammaste, veiste jne juures. Päris eemaletõukav hais. Arvata võib, et see Prisma lambaprae lammas oli vana ja haige, et nii lehkas. Viimane kord kui lambaliha söön.