IGAÜKS OSKAB: pastad vaid viiest toiduainest
Küüslaugu-seene spagetid
Viis asja, mida vajad: spagetid, punane tšilli, purk seeni, punt peterselli ja mehine kogus küüslauku.
Pane spagetid keema, lõika küüslauk ja tšillipipra kaun peeneks ja prae koos seentega pannil läbi. Petersell haki viimasena ja sega see koos spagettide ja muuga mõnusalt kokku.
Pasta tomatikastme, peekoni ja sinihallitusjuustuga
Viis asja, mida vajad: oma lemmikpastasort, purk tomatikastet, kild sinihallitusjuustu, pakk peekonit ja kaks sibulat.
Kuni pasta keeb, prae pannil sibul ja peekon. Kui pasta on peaaegu valmis, kalla sibula ja peekoni peale kaste ja väikeseks hakitud juust. Sega, et juust mõnusalt sulaks.
Juustune pasta
Viis asja, mida vajad: pasta (milline üllatus!), pakk koort, riivitud parmesan, riivitud tavaline juust (või mozzarella, kui tahad peen olla), salvei.
Pasta keemise ajal kuumuta koort kergelt ja sega sellesse juustud ja 3-5 salveilehte. Kui koor keema läheb, keera temperatuur kohe madalamaks. Salvei annab roale mõnusa maalähedase maitse, kuid vaata ise, kui palju sulle sobib. Lehti pärast ära sööma ei pea, võid need lihtsalt välja võtta.
Kommentaarid (0)