Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
ÕHTULEHE TEST: milliseid lihapirukaid kohvi kõrvale küpsetada
(2)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(2)
värskemad
parimad
vanimad
....
12. märts 2017, 06:41
kõige paremad on ikka need hästi rammusad. Õli, võid, suhkrut, muna, jahu , kõiki ikka topelt.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
2
Milised ei ole head
11. märts 2017, 12:10
Ca 50-ne sendised pirukad on kindlasti paremad!
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
1
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (2)