Toiduuudised

VIDEO | Miks võib süüa toorest kala – aga mitte toorest liha? (5)

LISA KOMMENTAAR

reaalsuses seda kala praktiliselt selles sušis polegi24. veebruar 2017, 16:14
lihtsalt üks riisiplönn.
Olen proovinud (kui pakutakse) nii Selveri kui mingist peenest kohvikust ostetud kraami.
Aga mats jääb matsiks ja maitse maitseks.
Horros24. veebruar 2017, 15:14
Mis loom on "steik" ?
.
Ma kahjuks ei tea sellist sõna eesti keeles.
hea soovitus - sööge toorest kala saate paelussi või lintussi24. veebruar 2017, 14:10
hea soovitus - sööge toorest liha saate hea kiudussi mõlemad tapavad ...
terve24. veebruar 2017, 13:36
eluaeg toorest liha söönud.hakkliha ja kala ka muidugi.ei tunne ennast halvasti.äkki see artikkel on mingi reklaamitrikk.
tohmu24. veebruar 2017, 12:29
Igal juhul söön pigem carpacciot ja boeuf a la tartari kui toorest kala. Vidrikul soovitan süüa toorest mageveekala, saad oma kehas pärast ussidele kodu pakkuda.