Toiduuudised

Ära viska ära I Mida teha tahkunud leivast?

Piret Parik, 11. veebruar 2017 04:00

4 KOMMENTAARI

a
AJ/ 11. veebruar 2017 18:40
No leivasupiks sobib igasugune (v.a hallitanud) leib väga hästi, sekka ka moosi või rosinaid... Kõige lihtsam käsitleda.
ä
ära kasuta sõnu, mida ei tunne/ 13. veebruar 2017 11:15
ikka käsitseda, mitte käsitleda...
t
TT/ 11. veebruar 2017 17:39
Praegu ei lähegi leib kõvaks,läheb ainult hallitama.Sellest ei saa enam midagi teha. Pehme leib aga pealt roheline.
j
Jep/ 12. veebruar 2017 08:56
Seda ma just tahtsingi siia kribada, aga sa jõudsid ette.
Ole tänatud.