Uudised
Elu
Sport
Naine
Tervis
Rahatarkus
Loodus
Ajalugu
Toidutare
Kodu
Ristsõna
Laps
Uudiskiri
Vihja
Sisene
Nädalamenüü
Argiroad
Samm-sammult
Evelin Ilvese kokakool
Karmo Tüüri supipöial
Videod
Retseptid
Kliendilehed
Toiduuudised
Ära viska ära I Mida teha tahkunud leivast?
(4)
LISA KOMMENTAAR
Saada
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
KOMMENTAARID
(4)
värskemad
parimad
vanimad
AJ
11. veebruar 2017, 18:40
No leivasupiks sobib igasugune (v.a hallitanud) leib väga hästi, sekka ka moosi või rosinaid... Kõige lihtsam käsitleda.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
1
5
ära kasuta sõnu, mida ei tunne
13. veebruar 2017, 11:15
ikka käsitseda, mitte käsitleda...
Teata ebasobivast kommentaarist
0
0
TT
11. veebruar 2017, 17:39
Praegu ei lähegi leib kõvaks,läheb ainult hallitama.Sellest ei saa enam midagi teha. Pehme leib aga pealt roheline.
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
0
7
Jep
12. veebruar 2017, 08:56
Seda ma just tahtsingi siia kribada, aga sa jõudsid ette.
Ole tänatud.
Teata ebasobivast kommentaarist
0
3
Logo
TOIMETAJA
[email protected]
REKLAAM JA KUULUTUSED
[email protected]
facebook
youtube
instagram
rss
KOMMENTAARID (4)