Kirju Koera pulgakoogidFoto: Erakogu
Toiduuudised
11. veebruar 2017, 04:00

Kirju Koera pulgakoogid

Kirju Koer kuulub paljude Eesti laste lemmikmagustoitude hulka ja selle tegemisega saavad hakkama lapsedki. Sõbrapäeva puhul võib aga teha pisut erilisemal kujul Kirjut Koera – vormida näiteks pulgakoogid, kasta need sulašokolaadi sisse ja kaunistada meelepäraste kaunistustega. Sellised pulgakoogid saab ükshaaval ära pakkida ja toreda üllatusena sõbrale kinkida.

Kirju Koer kuulub paljude Eesti laste lemmikmagustoitude hulka ja selle tegemisega saavad hakkama lapsedki. Sõbrapäeva puhul võib aga teha pisut erilisemal kujul Kirjut Koera – vormida näiteks pulgakoogid, kasta need sulašokolaadi sisse ja kaunistada meelepäraste kaunistustega. Sellised pulgakoogid saab ükshaaval ära pakkida ja toreda üllatusena sõbrale kinkida.

Vaja läheb: 2 pakki Kalevi klassikalisi küpsiseid, 1 pakk marmelaadi (150 g), 75 g võid, 1/2 dl piima, 3 sl naturaalset kakaopulbrit, 50–75 g kondenspiima. Sellest kogusest saab 20–25 (olenevalt suurusest) pulgakooki.

Katmiseks: 150 g šokolaadi, meelepäraseid kaunistusi.

Edasi lugemiseks: