Foto: VIDA PRESS
Toiduuudised
8. veebruar 2017, 15:27

Londoni pruulikoda jagab tasuta õlut, kui vihma sajab

Tänu Fuller's Brewery'le on Suurbritannia pealinna ilmateade nüüd järgnev: pilves, kohati võib sadada õlut. Metro.co.uk teatel võtab pruulikoda märjast talvest oma parima, pakkudes sotsiaalmeedia kasutajatele iga kord pindi oma majaõlut London Pride, kui vihma sajab. Pakkumine kehtib veebruari lõpuni.

Kuidas tasuta jooki saada: jälgi Twitteris London Pride'i lehekülge, mis kell 11-23 näitab aknast välja vaatava kaamera pilti. Kui märkad vihma, siis anna sellest leheküljel postitusega teada ja kindlasti kasuta hashtag'i #WhenItRainsItPours. Siis saad koodi, millega valatakse sulle tasuta pint ükskõik millises Fuller'si pubis.

Pruulikoda on meelitanud oma kampaaniaga ühinema ka legendaarse BBC ilmamehe Michael Fishi.

"Veebruar on sageli aasta süngemaid kuid oma lühikeste päevade ja vihmase ilmaga ning tasuta pint London Pride'i muudab kindlasti inimeste päevi helgemaks," sõnas Fish reklaamteadaandes. "Ma olen selles kampaanias osalemise üle elevil. Olen näinud mõningaid väga haruldasi atmosfäärinähtusi, aga kõigi oma ilmamehe aastate jooksul pole ma näinud sadamas õlut."

Eesti tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski esitas läinud kuul riigikogule eelnõu, mille vastuvõtmisel keelatakse tuleva aasta algusest alkoholireklaam sotsiaalmeedias ning samuti ka pubide happy hour'id.