Selveril pole kedagi ninapidi vedada, laske hea maitsta kõik, kellel näpuotsatäis seahakkliha usu ja põhimõtete vastu ei käi!
Eesti uudised
24. jaanuar 2017, 04:00

Kuidas satub sealiha veisehakklihaga baklažaanivormi? (8)

Õhtulehe toimetusse pöördus Selveri püsikunde, kes oli otsustanud proovida menuka kodumaise kaubaketi köögi uudistoodet "Baklažaanivorm veisehakklihaga". Hõrgutis oli kundele igati mokka mööda, kui jätta tähelepanuta koostisosade loetelu, kus soola ja suhkru vahel oli koha sisse võtnud üsna ootamatu komponent – seahakkliha. 

Õhtulehe toimetusse pöördus Selveri püsikunde, kes oli otsustanud proovida menuka kodumaise kaubaketi köögi uudistoodet "Baklažaanivorm veisehakklihaga". Hõrgutis oli kundele igati mokka mööda, kui jätta tähelepanuta koostisosade loetelu, kus soola ja suhkru vahel oli koha sisse võtnud üsna ootamatu komponent – seahakkliha. 

See üllatus tundus olevat uudistoote nimega karjuvas vastuolus ning sugugi mitte sellepärast, et usk ja kombed sunniks sealiha peale nina krimpsutama.

Edasi lugemiseks: