Kui kokku korjata aegade algusest kõik delhmi ja olehe artiklid, mida süüa ei tohi siis ma ei tea üldse enam, mida süüa tohib. Ma ei julge isegi enam vett juua äkki tuleb vähk ja võtab ninast kinni.
Kui suur osa meie elanikkonnast rügab 10 tundi päevas ja ei saa endale lubada muud kui odavmakarone, soolikatest, kõõlustest ja udaratest keemia najal tehtud konserve ja "piffe", siis on sellised artiklid mõnitavad,
Suitsutatud, marineeritud ja soolatud toidud sisaldavad rohkesti transrasvu? Palun sellele mingit viidet või te ei saa üldse eru, mida kirjutate. Kust kurat tekib suitsutamisel, marineerimisel või soolamisel transrasv!?!?!
Muidugi,,,ära neid toite söö,,Rumal jutt,ükski teadus pole paika pannud,mis siis tegelikult seda vähki põhjustab.Olen juba ülekeskea inimene ja sügaval nõuka ajal,kus polnud selliseid töödeldud jne.toiduaineid ia seda vähki oli palju.Nii,et ei pea kuidagi paikka vaid söömine eelpool kirjeldatud ainetele.
KOMMENTAARID (20)