200–300 grammi sitikaid katab päevase energiavajaduse.Foto: Vida Press
Toiduuudised
7. jaanuar 2017, 04:00

Maitse üle ei vaielda: üks pistab puulehti, teine toitub praetud sitikatest-satikatest või vitsutab kõvasti rasvast (12)

Teadlik inimene ei vitsuta tänapäeval enam võileiba ega kühvelda sisse sousti ja kartulit. Moodsasse menüüsse kuuluvad pigem putukad, puulehed ja taimne verivorst. Miks ühe või teise toitumisviisi austajad siiski sellise tee on valinud?

Teadlik inimene ei vitsuta tänapäeval enam võileiba ega kühvelda sisse sousti ja kartulit. Moodsasse menüüsse kuuluvad pigem putukad, puulehed ja taimne verivorst. Miks ühe või teise toitumisviisi austajad siiski sellise tee on valinud?

200–300 grammi sitikaid katab päevase energiavajaduse

Tuhandeid aastaid tagasi sõid inimesed putukaid, kuid aja jooksul oleme oma põhitoiduse ära unustanud, arvab ettevõtte BugBox juht Erlend Sild . Ta usub, et tulevikuski moodustavad putukad suure osa meie toidulauast.

Edasi lugemiseks: