Lauale lisab pidulikkust söödav kuld (3)
, 31. detsember 2016 04:00
Tuuli Mathiseni köögi kuldvaraFoto: Mati Hiis
Lisades mõnele joogile või roale söödavat kulda, piisab vaid paarist käeliigutusest, et aastavahetuse peolaud luksuslikumaks muuta. Poest leiab isegi viina, milles on kullahelbeid.
Söödava kulla kasutamine ei ole Eestis kuigi populaarne. Tuntud toidublogijad Tuuli Mathisen ja Mari-Liis Ilover kinnitavad kui ühest suust, et neil pole sellega kokkupuudet.
Tuuli nendib, et mõningad magustoidud ja kommid on olnud küll kullapuruga kaetud, kuid mingit elamust sellega paraku ei kaasnenud.
Edasi lugemiseks:
Digipaketiga saad lugeda kõiki Õhtulehe, Naistelehe, Tiiu, Nipiraamatu, Kodukirja, Toidutare, Eesti Ajaloo ja Kalale! Looduses artikleid. Lisaks saad lugemisõigust jagada 4 sõbraga. Tellimus olemas? Logi sisse
3 KOMMENTAARI