Tuuli Mathiseni köögi kuldvaraFoto: Mati Hiis
Piret Parik 31. detsember 2016 04:00
Lisades mõnele joogile või roale söödavat kulda, piisab vaid paarist käeliigutusest, et aastavahetuse peolaud luksuslikumaks muuta. Poest leiab isegi viina, milles on kullahelbeid.

Lisades mõnele joogile või roale söödavat kulda, piisab vaid paarist käeliigutusest, et aastavahetuse peolaud luksuslikumaks muuta. Poest leiab isegi viina, milles on kullahelbeid.

Söödava kulla kasutamine ei ole Eestis kuigi populaarne. Tuntud toidublogijad Tuuli Mathisen ja Mari-Liis Ilover kinnitavad kui ühest suust, et neil pole sellega kokkupuudet.

Tuuli nendib, et mõningad magustoidud ja kommid on olnud küll kullapuruga kaetud, kuid mingit elamust sellega paraku ei kaasnenud.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:

Telli Õhtulehe digipakett

Vaata võimalusi
  • 11 erinevat digiväljaannet
  • Üle 2000 artikli kuus
  • Jagamisõigus 4 sõbraga
  • Tellijatele mõeldud auhinnad
Näita vähem
€ 0 / nädal€ 11.99 / kuu
Telli

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
  • Ühe artikli lugemisõigus
Näita vähem
€ 3.99