Toiduuudised

RETSEPT | Eestipärane hapukapsasupp 

Laura Strandberg, 1. jaanuar 2019 08:08
Traditsiooniline roog, mis ei vea kunagi alt. Foto: Laura Strandberg
Talvisel ajal maitseb see tummine vanakooli supp eriti hästi!

Vaja läheb:
500 g hapukapsaid
200 g sea ribiliha
1 dl odrakruupe
8 dl vett
1 sibul
soola ja suhkrut
serveerimiseks hapukoort

Tee nii:
1. Pese hapukapsad ja suru neist vesi välja.
2. Pane poti põhja liha, selle peale hapukapsad ja kruubid.
3. Vala peale külm vesi ja kuumuta supp keema, maitsesta soola ja suhkruga. Keeda tasasel tulel, kuni kapsas ja kruubid on pehmed, poole keetmise ajal lisa ka üks terve, koorega sibul.
4. Serveeri hapukoorega!

Hea teada! Enne serveerimist võid liha kontide küljest eemaldada!

Samal teemal

21.02.2021
9 RAHVUSLIKKU IDEED | Vahvad viisid vabariigi aastapäeval kodu kaunistamiseks
20.08.2019
PIDUPÄEVA RETSEPT | Heeringaampsud muna ja murulauguga
19.01.2019
Hapukapsas: maitsev võimalus kevadväsimust ennetada
28.12.2018
RETSEPT | Köömen köögis ja söögis