Toiduuudised

KÜPSETA NAGU PROFF I Saksa jõulukeeks ehk stollen (kaks kilost keeksi) (1)

Lilija Suburg, 17. detsember 2016 04:00
TEE AEGSASTI VALMIS: Stollen on Saksamaalt pärit imemaitsev jõulukeeks. Selle võib valmis küpsetada juba mitu nädalat enne pühi, sest seistes keeksi maitse vaid paraneb.Foto: Aldo Luud

Vaja läheb

Eeltainas: 50 g presspärmi, 175 ml piima, 250 g nisujahu.

Tainas: 30 g tuhksuhkrut, 1 munakollane, 1 sl vanillsuhkrut, 1 sidrun, 2 g piparkoogimaitseainet, 330 g nisujahu, 250 g võid, 1 tl (kuhjaga) soola.

Edasi lugemiseks:

Samal teemal

03.11.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Piparkoogitainas
19.10.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Lehttainast torukesed või- ja keedukreemiga
29.09.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Gluteenivaba šokolaadi­biskviidiga mangotort
15.09.2016
KÜPSETA NAGU PROFF I Kirsitükkide ja likööriga trühvel