Toiduuudised

Viis toitu, mida oled tõenäoliselt terve elu valesti söönud (16)

LISA KOMMENTAAR

aadu13. detsember 2016, 13:29
ah et kaneel on ka toit? Jah, sel juhul olen ma tõesti seda terve elu valesti söönud - kunagi pole ma lõunasöögiks kohvikus tellinud omale kausitäit kaneeli.
13. detsember 2016, 17:22
12. detsember 2016, 23:19
"... grillimisel tekivad toitu ained, mis põhjustavad ..." Väga tahaks teada, millised need toidu ained on, mis tekivad grillimise tulemusena?
Antsu vend13. detsember 2016, 09:31
Aga kui veidi enne mõtled? Loed veel korra, mõttega näiteks. Ok, ei oska. Ma teen seda sinu eest: "... grillimisel tekivad toitu (ehk: toidu sisse) ained, mis põhjustavad ..."
13. detsember 2016, 17:21
Ja nüüd nineta, millised on need toidu SISSE tekinud ained
C vitamiin JA antioksüdandid?12. detsember 2016, 23:16
C vitamiin ongi antioksüdant
Tule taevas appi, et et kiivi on rasvhappete rikas12. detsember 2016, 23:13
Vesi 83,07 g
Kalorsus 61 kcal
Valgud 1,14 g
Lipiidid 0,52 g
Süsivesikud 14,66 g
A 12. detsember 2016, 22:33
Kelle toit on mürgijäätmed?
Memm12. detsember 2016, 17:02
Iga puuvilja koores on palju vitamiine kuid tänapäeval on soovitatav kõik puuviljad paksu koorega koorida sest transpordiks on neid mitme erineva kemikaaliga töödeldud -et ei rikneks.
Varem tehtigi igapäevaselt rohkem suppi-keedeti liha.Liha söödi üldiselt vähem.Suvel harva.Söödi palju kõrvitsat ja juurvilju.Jõhvikaid oli mitu ämbritäit talveks.Suur hapukapsa tünn söödi kevadeks tühjaks.Uurige jõhvika,kõrvitsa hapukapsa kasulikkusest.Salat --hapukapsas,punane peet ja mugulsibul.Natuke õli.Kaneeli küll kasutati ,saiad,kiselli sisse pandi ja mõnikord kõrvitsasalatile.Piima rasvasisaldus maal oli 4-6%,Koor ja või olid koor ja või.
6912. detsember 2016, 16:33
Kiivi koored on hullemad kui toore kartuli koored neelata, peab selleks ikka õgardi kurk olema.
Mürgitatud12. detsember 2016, 17:02
Koored on konservantidega mürgitatud. Tekitavad kerge haiguse, mis eriti ei piibna, surm saabub nii aasta poolteise põrast, kuidas kellegil. Mõni olla isegi pea 2 aastat vastu pidanud, no oli sel aga tervis!
söödik12. detsember 2016, 16:33
Iga päev uued lollused.
:)12. detsember 2016, 16:30
---Rasvatu piim..ei anna inimesele ühtegi kasulikku ainet...
...
ainuke märkimisväärne lause.
seda eriti "dietoloogidele"..
mees5612. detsember 2016, 19:57
Vanasti oli oma lauda lehma piim palju tervislikum, kui poepiim nüüd, 2,5% või 3,5% ja tervis oli super+
12. detsember 2016, 16:14
...ja need totakad ka ei väsi
äge12. detsember 2016, 15:48