ah et kaneel on ka toit? Jah, sel juhul olen ma tõesti seda terve elu valesti söönud - kunagi pole ma lõunasöögiks kohvikus tellinud omale kausitäit kaneeli.
Aga kui veidi enne mõtled? Loed veel korra, mõttega näiteks. Ok, ei oska. Ma teen seda sinu eest: "... grillimisel tekivad toitu (ehk: toidu sisse) ained, mis põhjustavad ..."
Iga puuvilja koores on palju vitamiine kuid tänapäeval on soovitatav kõik puuviljad paksu koorega koorida sest transpordiks on neid mitme erineva kemikaaliga töödeldud -et ei rikneks. Varem tehtigi igapäevaselt rohkem suppi-keedeti liha.Liha söödi üldiselt vähem.Suvel harva.Söödi palju kõrvitsat ja juurvilju.Jõhvikaid oli mitu ämbritäit talveks.Suur hapukapsa tünn söödi kevadeks tühjaks.Uurige jõhvika,kõrvitsa hapukapsa kasulikkusest.Salat --hapukapsas,punane peet ja mugulsibul.Natuke õli.Kaneeli küll kasutati ,saiad,kiselli sisse pandi ja mõnikord kõrvitsasalatile.Piima rasvasisaldus maal oli 4-6%,Koor ja või olid koor ja või.
Koored on konservantidega mürgitatud. Tekitavad kerge haiguse, mis eriti ei piibna, surm saabub nii aasta poolteise põrast, kuidas kellegil. Mõni olla isegi pea 2 aastat vastu pidanud, no oli sel aga tervis!
KOMMENTAARID (16)