Toiduuudised

Viis toitu, mida oled tõenäoliselt terve elu valesti söönud

Õhtuleht.ee, 12. detsember 2016 14:40

16 KOMMENTAARI

a
aadu/ 13. detsember 2016 13:29
ah et kaneel on ka toit? Jah, sel juhul olen ma tõesti seda terve elu valesti söönud - kunagi pole ma lõunasöögiks kohvikus tellinud omale kausitäit kaneeli.
k
13. detsember 2016 17:22
"
12. detsember 2016 23:19
"... grillimisel tekivad toitu ained, mis põhjustavad ..." Väga tahaks teada, millised need toidu ained on, mis tekivad grillimise tulemusena?
a
Antsu vend/ 13. detsember 2016 09:31
Aga kui veidi enne mõtled? Loed veel korra, mõttega näiteks. Ok, ei oska. Ma teen seda sinu eest: "... grillimisel tekivad toitu (ehk: toidu sisse) ained, mis põhjustavad ..."
j
13. detsember 2016 17:21
Ja nüüd nineta, millised on need toidu SISSE tekinud ained
c
C vitamiin JA antioksüdandid?/ 12. detsember 2016 23:16
C vitamiin ongi antioksüdant
t
Tule taevas appi, et et kiivi on rasvhappete rikas/ 12. detsember 2016 23:13
Vesi 83,07 g
Kalorsus 61 kcal
Valgud 1,14 g
Lipiidid 0,52 g
Süsivesikud 14,66 g
K
A / 12. detsember 2016 22:33
Kelle toit on mürgijäätmed?
m
Memm/ 12. detsember 2016 17:02
Iga puuvilja koores on palju vitamiine kuid tänapäeval on soovitatav kõik puuviljad paksu koorega koorida sest transpordiks on neid mitme erineva kemikaaliga töödeldud -et ei rikneks.
Varem tehtigi igapäevaselt rohkem suppi-keedeti liha.Liha söödi üldiselt vähem.Suvel harva.Söödi palju kõrvitsat ja juurvilju.Jõhvikaid oli mitu ämbritäit talveks.Suur hapukapsa tünn söödi kevadeks tühjaks.Uurige jõhvika,kõrvitsa hapukapsa kasulikkusest.Salat --hapukapsas,punane peet ja mugulsibul.Natuke õli.Kaneeli küll kasutati ,saiad,kiselli sisse pandi ja mõnikord kõrvitsasalatile.Piima rasvasisaldus maal oli 4-6%,Koor ja või olid koor ja või.
6
69/ 12. detsember 2016 16:33
Kiivi koored on hullemad kui toore kartuli koored neelata, peab selleks ikka õgardi kurk olema.
m
Mürgitatud/ 12. detsember 2016 17:02
Koored on konservantidega mürgitatud. Tekitavad kerge haiguse, mis eriti ei piibna, surm saabub nii aasta poolteise põrast, kuidas kellegil. Mõni olla isegi pea 2 aastat vastu pidanud, no oli sel aga tervis!
s
söödik/ 12. detsember 2016 16:33

-
:)/ 12. detsember 2016 16:30
---Rasvatu piim..ei anna inimesele ühtegi kasulikku ainet...
...
ainuke märkimisväärne lause.
seda eriti "dietoloogidele"..
m
mees56/ 12. detsember 2016 19:57
Vanasti oli oma lauda lehma piim palju tervislikum, kui poepiim nüüd, 2,5% või 3,5% ja tervis oli super+
.
12. detsember 2016 16:14
...ja need totakad ka ei väsi
ä
äge/ 12. detsember 2016 15:48