Toiduuudised

Põhjaka mõisakokad soovitavad nädalavahetuseks: Hispaania omlett Eesti moodi

Toimetas Silja Paavle, 26. november 2016, 12:13

1 KOMMENTAARI

h
Horros/ 27. november 2016, 09:37
Jama,
ärgu segagu Hispaania nime oma mökerdustesse.
.
Ime, kuidas selline julgeb end veel kokaks nimetada, kuid niipalju oli lookesest küll kasu, et teab hoiduda sellest "Põhjaka" mõisast ja nende kokkadest.
.
Tortillas ei kasutata keedukartuleid, toored õhukesed kartuliviilakaid küpsetatakse oliivõlis ja tõstetakse kuumalt koos õliga lahti klopitud muna sekka, ning segatakse kogu segu. Lastakse seista mõni minut. Seejärel valatakse segu ümarasse vormi ning küpsetatakse ahjus.
.
Keedukartuli kasutamine sellusel kujul on suur jama.