Foto: PantherMedia / Scanpix
Toiduuudised
16. november 2016, 15:13

Neli jooki, mida enne magamajäämist rüübates suurendad öist rasvapõletust (7)

Parim aeg keha puhastamiseks kahjulikest toksiinidest on öö, sest siis taastub keha puhates nagunii. Seetõttu oleks mõistlik teda sellel teel toetada, nii on võimalik kehalt hulk lisakilosid vähemaks saada.

Üks olulisi võtmesõnu on siin muidugi piisav magamine, sest kui inimene ei maga piisavalt, ei taastu ka keha, kirjutab Healthy Life Tricks. Teine asi on juua piisavalt vedelikke, mis uhavad välja kehasse kogunenud kahjulikud ained. Kui veejoomine on oluline läbi terve päeva, siis on tegelikult olemas ka mõned teed ja joogid, mis ühelt poolt soodustavad uinumist, kuid teisalt ka organismi puhastumist.

Olgu siin neid välja toodud neli.

Kummelitee. Kummelitee mõjub rahustavalt, kuid sellel on ka põletikuvastane toime. See omakorda aitab end võõrutada kõikvõimalike poolfabrikaatide söömisest tekkinud hädadest, mis võivad põhjustada kehas tavapärasest kõrgema põletikutaseme.

Sidrunivesi. Paljud inimesed üle kogu maailma joovad sidrunivett, sest see on tervisele kasulik. Enne magamajäämist sidrunivee joomine aitab puhastada keha toksiinidest. Ekspertide hinnangul mõjub enne magamajäämist joodud soe sidrunivesi kehale tõhusamalt.

Roosilehtede tee. Roos tagab kehas energiavoolu ning leevendab stressi. Stressi leevendamine on aga ülioluline, sest siis püsivad eemal ebatervislikud mõtted ning inimene magab paremini. Et roosiõietee ergutab ka vereringet, soodustab see toksiinide eemaldumist kehast

Piparmünditee ergutab seedimist ning soodustab uinumist.