Toiduuudised

GASTRONOOMIA TIPPKLASS! Selgusid Eesti parimad restoranid ja kokad (11)

LISA KOMMENTAAR

eesti inimene11. november 2016, 10:15
Sattusin telekas nägema seika, kus küsiti kelnerilt palju eestis tippi peaks andma. Vastas resoluutselt 15 protsenti. Huvitav , kui mujal maailmas on see 5-10, siis meil tahetakse 15. Ahne ja vastik eestlane. Müüakse riknenud kaupa sageli poodides ja turul ja hind ikka uhkelt kõrge..
inimene Eestist to: eesti inimene11. november 2016, 10:51
Kurb kui sa endast nii halval arvamusel oled aga ju on selleks põhjust.
to: eesti inimene11. november 2016, 12:14
Aga ei peagi andma. Kas selle eest, et tööd teevad ja palka saavad?
Mujal maailmas?11. november 2016, 16:33
Mis riik see selline on? Nt USA-s on norm 18%, hea teeninduse korral ka enam - kuni 22%.
jaan12. november 2016, 07:29
hakake kauplustes ja kontorites ka tippi jagama, miks ainult restos
OK11. november 2016, 09:59
Minu viimane elamus oli Noa restoranis, sest teenindus meeldiv ja toidud lausa jumalikud.
isver11. november 2016, 05:32
kuidas seda nimetatakse mis seal taldrikul on?vanasti sai palju restoranis käidud aga sellist asja pole näinud, selline nägi taldrik välja pärast söömist.tänapäeval ainult tilgutatakse midagi taldrikule.taldrik on suur ja kassi liha kuubik on mingite vartega keskel.
S.o.11. november 2016, 09:38
Taldriku määrimine.
tähendab11. november 2016, 10:53
lool lusikat kõrvitsapüreed piparmündileht ja kaneelipulk rinasella da mintsi kuidas pole süüa midagi ise tellisite 65€
naine to S.o11. november 2016, 14:27
Jaapani lipp on taldrikul:)
söödik11. november 2016, 00:28
Eesti kulinaarsesse tulevikku? Kui vaid matsakas rahakott oleks, et seda va tulevikku nautida.